Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Табели за локомотиви БДЖ

<< < (10/58) > >>

Vlado:
Тъй! По-долу във файла прилагам таблица с избраните от мен табели за всеки заявил такива. Моля, заинтересованите, погледнете ги и ако имате забележки, ги кажете, за да коригирам.
На втора страница са размерите на табелите, които ще правим. Утре ще измера и тези на дизеловите и електрически локомотиви, и ще добавя и тях.
Поради това, че табелите на производителите ще изискват адски много време за избор на размери, шрифтове и други символи, ще ги оставя за друга поръчка.

toniemi:

--- Цитат на: Vlado link=topic=1102.msg17686#msg17686 date=1232824032 ---Тъй! По-долу във файла прилагам таблица с избраните от мен табели за всеки заявил такива. Моля, заинтересованите, погледнете ги и ако имате забележки, ги кажете, за да коригирам.
На втора страница са размерите на табелите, които ще правим. Утре ще измера и тези на дизеловите и електрически локомотиви, и ще добавя и тях.
Поради това, че табелите на производителите ще изискват адски много време за избор на размери, шрифтове и други символи, ще ги оставя за друга поръчка.

--- Край на цитат ---
Влади,относно табелките,една от 44 серия искам да е 001-кончарската машина.Другите две,от старите.
Пропуснал си ми два комплекта за 55 серия.
Пропуснал си ми един к-кт за 61 серия.
Пропуснал си и една 46 от старите-сините машини.

KRAKOMOBILA:
Аз се извинявам, но поради различни причини, ще се наложи да откажа мойте.  :fie:

Vlado:
Окс! Няма проблем! За това сложих списъците-за справка и промяна ако се наложи. :)

Vlado:
Новият списък е налице!
Адри, Zazo, Доряне, Лъчо, Мишо, Тони, очаквам коментарите ви! :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия