Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Табели за локомотиви БДЖ

<< < (18/58) > >>

Gervasii:
хайде хайде, владо аз предлагам, който не му харесва да отпада и останалите да взиматл няма да се отказваме на тез хубафи табели я?

pach:
Не знам колко струва кв.дм. фотоец , но от друга страна , като погледнеш колко площ заема един комтплект (заедно с фирата) , 2 лв/на комп. е напълно реална цена!
Но вие ще проверявате , вие ще поръчвате , вие ще плащате... :yes:
Владо , файла вие ли го правите или от фирмата ще ви го изработят?
Ако не файла поне фотошаблоните може да си откупите.
Цената ви на каква база е формирана?
Само краен продукт или с всички екстри (най-вече собствеността ви над тях)?
Ако вие сте правили файла , много лесно може да го префасонираме и за ТТ.
Ако е фирмата , вижте как (дали ще искат приемлива цена в допълнение) да си откупите файла - винаги е добре да си го имате на разположение...същото се отнася и за фотошаблоните...
 ;D

toniemi:

--- Цитат на: Vlado link=topic=1102.msg18604#msg18604 date=1233606080 ---
--- Цитат на: toniemi link=topic=1102.msg18593#msg18593 date=1233597728 ---Ако мойте излязат по-скъпи от 50лв,отказвам се. :angry: :angry: :angry: :angry:
Влади,преди да поръчаш,може ли да узнаем,колко ще струва?

--- Край на цитат ---
Естествено, че първо това ще проверим!
Но, Тони, ти по моя списък имаш 24 поръчани к-та - 50/24 е горе-долу 2 лева на к-т... Смяташ ли, че е възможно изобщо толкова да струва един к-т?!?!

--- Край на цитат ---
Не знам. :(

Vlado:
Мда, излишно е да коментираме неща, за които нямаме достатъчна яснота, затова до дни ще отправим запитване, а после, след като обсъдим цената, ще се разбере кой ще остане и кой ще се откаже. Мисля, че това е най-разумното решение. Затова... очаквайте скоро вести от "Астра-Т". :)

toniemi:

--- Цитат на: Vlado link=topic=1102.msg18629#msg18629 date=1233648024 ---Мда, излишно е да коментираме неща, за които нямаме достатъчна яснота, затова до дни ще отправим запитване, а после, след като обсъдим цената, ще се разбере кой ще остане и кой ще се откаже. Мисля, че това е най-разумното решение. Затова... очаквайте скоро вести от "Астра-Т". :)

--- Край на цитат ---
:good: :good: :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия