Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Фото приключения

(1/4) > >>

Adrian:

В тази тема е ясно кво ще става :)
Най-важното е да се уважава авторското право !
Да започнем  с  един разказ на колегата Smile , който даде разрешението си за това :

"правил съм снимките през м Юни тази година, каменоломната с коловоза за вертушки непосредствено след изходната гърловина на Гара Бов в посока Лъкатник. Много красиво и зареждащо място. Жалко че не съм се сетил да снимам естакадата по която са вадили 11-ката все още се вижда идеално (Това е мостът от който през 48 г е паднал 11.01)

Не съм орязвал снимките , за да не тежат на форума , съм ги качил на мой сървър ; може лако по-бавно да ви се отварят.
Нека да имат хубаво качество материалите , които ще публикувате тук ; това са ценни идеи за макетите , нали ;)

Благодаря на Smile , че предостави тези материали !

Coltrane:
Ясно се вижда разликата между двете ферми на моста. До катастрофата през 48 са били еднакви. По ниската е строена след това.

Vlado:
Много хубави снимки! Бравус! :)

pach:
Хм, не били узрели...Я каква хубава тема са сппретнали !? ;)
Чудесни снимки - благодарско!!!
 ;D ;D ;D

Coltrane:
Има още снимки, а може и още да се пише по темата.  Адри е прав, че може да се заимстват добри идеи за пресъздане на реален ландшафт. Двата моста са непосредствено от двете страни на тунелите.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия