Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Моля за един съвет
pach:
;D ;D ;D
Аааа , а релси имаш ли?!?!?
;) ;D ;D ;D
calibra:
аз ще си купа на веднъж (машината и релсите после ще си взема зарядно за тях ама това е въпрос на парите с които располагам ;)
pach:
--- Цитат на: calibra link=topic=1119.msg15660#msg15660 date=1230035304 ---аз ще си ГИ купЯ наведнъж (машината и релсите , после ще си взема зарядноТО за тях , ама това е въпрос на парите , с които ще раЗполагам ;))
--- Край на цитат ---
Не се обиждай , но сега ако не изучиш правописа и правоговора , ще станеш като мен :P ;D ;D ;D
...а зарядното ще ти свърши работа за телефона или МР3-ката , тук ползваме директно захранване , не акумулаторно...бягай да четеш , сега нали си във ваканция!?..в главата на сайта има за начални стъпки и още нещо...
;D ;D ;D
toniemi:
--- Цитат на: pach link=topic=1119.msg15662#msg15662 date=1230036765 ---
--- Цитат на: calibra link=topic=1119.msg15660#msg15660 date=1230035304 ---аз ще си ГИ купЯ наведнъж (машината и релсите , после ще си взема зарядноТО за тях , ама това е въпрос на парите , с които ще раЗполагам ;))
--- Край на цитат ---
Не се обиждай , но сега ако не изучиш правописа и правоговора , ще станеш като мен :P ;D ;D ;D
...а зарядното ще ти свърши работа за телефона или МР3-ката , тук ползваме директно захранване , не акумулаторно...бягай да четеш , сега нали си във ваканция!?..в главата на сайта има за начални стъпки и още нещо...
;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
Остави го бре,виш колко е сладък ;Dсигуурно е на 10 г.ШЪ съ научи.
Питай смело!
calibra:
Аз исках да кажа траф а не зарядно . Ем секи човек бърка сепак. ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия