Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Моля за един съвет
calibra:
Здравейте.Не съм писал от много отдавна,но искам да искажа едно мое мнение - Защо имаме три магазина във България на нашето хоби и то все в София , не е ли малко гадно - затова нямаме много такива хора кадето се занимават с хобито (хобисти). Аз например като искам да разгледам магазините как да утида до там , мислители ,че ще дам 40 лева за утиване и връщане с влака или със кола - Ако имахме повечко магазини , по два на всеки голям град - тука форума щеше да гъмжи от хобисти . :hi:
i_deck:
Ами да. Жоро да вземе да се замисли за верига магазини из страната. :good:
mill:
--- Цитат на: calibra link=topic=1119.msg31553#msg31553 date=1258925146 ---Здравейте.Не съм писал от много отдавна,но искам да искажа едно мое мнение - Защо имаме три магазина във България на нашето хоби и то все в София , не е ли малко гадно
--- Край на цитат ---
Мдаа,от това по гадно нема накъде... :spiteful: Не ги е срам,чисто нахалство си е това.Не им стигат 3-те магазина ,ами и онзи Тони и той произвежда все едно няма от къде да си купи.Аааа,не може то така.
Calibra,сега сериозно : Във форума има поне 5 човека,които могат да ти намерят каквото ти душа сака.Каталози бол,кеф ти Роко,кеф ти Конрад.Даже сега Жоро има поръчка за Тилиг.
Преди време си говорим с една позната ,която живее в Англия.Един ден и се обаждам и викам: виж този модел фотоапарат,как е, кви пари струва....Тя знаеш ли кво ми каза: Абе човеко,аз за хляб до магазина не ходя,ти апарати да ти гледам.Всичко купувам по интернет...Аз се опулих и си викам: бре мааму стара ,как така купува неща без да ги види.Е след 10 години и аз разбрах .Та така Calibra,ще я караме по европейски. :hi: :dance1:
XRISTO:
--- Цитат на: muncho link=topic=1119.msg31555#msg31555 date=1258952365 --- Абе човеко,аз за хляб до магазина не ходя
--- Край на цитат ---
И аз не ходя...щото не ям хляб. :lol: :lol: :lol:
Колкото до магазините, да, съгласен съм, че е малко кофти за нас, хората от провинцията.Аз лично се справям чрез куриери.Да ти кажа честно, всичко, което би ти дотрябвало можеш да си го вземеш чрез Жоро.Той пък, от своя страна би ти го пратил чрез куриер.Е, сделката се оскъпява с 5-6 лева, но какво да се прави - хобито иска жертви. :good:
pach:
--- Цитат на: calibra link=topic=1119.msg31553#msg31553 date=1258925146 ---Здравейте.Не съм писал от много отдавна,но искам да искажа едно мое мнение - Защо имаме три магазина във България на нашето хоби и то все в София , не е ли малко гадно - затова нямаме много такива хора кадето се занимават с хобито (хобисти). Аз например като искам да разгледам магазините как да утида до там , мислители ,че ще дам 40 лева за утиване и връщане с влака или със кола - Ако имахме повечко магазини , по два на всеки голям град - тука форума щеше да гъмжи от хобисти . :hi:
--- Край на цитат ---
Всъщност Мунчо да не "ривие" - четвъртиятг магазин е в Пловдив, майна... :pardon:
:lol: :lol: :lol:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия