Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Моля за един съвет

<< < (13/18) > >>

kittka:
Голямо Благодаря на всички!  :tender:

calibra:
Извинявам се ,но искам да попитам.
Бихте ли ми казали,какви са цените на седма серия (Людмила) - произвадство на BRAWA=2-ра употреба
и на десирото като българското ? Благодаря предварително :)

G_GROZ:
Доколкото си спомням Мишо Табаков продава три броя ''Людмили'' на Брава. Комплект са - двете без мотор. Мисля, че ги дава и поотделно. Търси в ''ПРОДАВА''

fyut:

--- Цитат на: G_GROZ link=topic=1119.msg33167#msg33167 date=1261528473 ---Доколкото си спомням Мишо Табаков продава три броя ''Людмили'' на Брава. Комплект са - двете без мотор. Мисля, че ги дава и поотделно. Търси в ''ПРОДАВА''

--- Край на цитат ---

:yes: :yes: :yes: Те не са втора употреба. Чисто нови са.

kittka:
Здравейте момчета!  :spruce_up:
Както вече ви писах влакчето е доста дървено.  :girl_mad: Въртя се няколко дни и започна да спира, почистих му релсите (както ме посъветвахте) и положението се подобри. Сега прави едно - две кръгчета и спира, пускаме го на задна същата работа и като че ли няма сили едно измъчено и бавно. Приемам съвети всякакви. Имам един приятел електричар и мисля да го помоля да го погледне, ама какво да му гледа и аз незнам. :girl_sad:
Честита Нова Година!  :party:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия