Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Моля за един съвет

<< < (16/18) > >>

Der Hetzer:

--- Цитат на: BoRoco link=topic=1119.msg33744#msg33744 date=1262845497 ---
--- Цитат ---Казвате ми една произволна американска марка/фирма в който и да е отрасъл, и аз веднага ще назова превъзхождаща я в пъти европейска или японска такава, предлагаща аналогичен като свойства или функции продукт, но надвишаващ значително качеството на американският такъв.
--- Край на цитат ---
Microsoft
Boeing
Coca-Cola
Caterpillar
Johnson & Johnson
Philip Morris
Ти и Христо явно не можете да преглътнете този голям залък наречен Америка и постоянно търсите повод да се заядете,
преди да пишете глупости, вземете и се информирайте.
Към модераторите, като режете теми обяснете на всички каква е причината.

--- Край на цитат ---

Microsoft - бъгав софтуер, мошеническа фирма, опитваща се да го играе "монополист"
Boeing - Еърбъс вече е един вид алтернатива
Coca-Cola - вреден продукт
Caterpillar - това багери и трактори ли бяха или едни много грозни и селски гуменки? Ако е второто - веднага контрирам с Адидас
Johnson & Johnson - Loreal
Philip Morris - Dunhill

fyut:
 :bb: Бравос! :hi: :hi:

XRISTO:
Няма какво да ги преглъщам, не ща и да зная за тях.По - скоро ме дразнят от друга гледна точка, понеже се опитват да се бъркат навсякъде и са причината за хилядите военни конфликти, макар да го правят подмолно.То вече се  разбра от всички, че даже и от самият им лумпенски народ.И всичко това за пари, единствени те не искат да се съгласят да си ограничат и вредните емисии.Демек, европейците да се върнем в каменната ера, че да могат тез измекяри да бълват пушеци на воля и да може да има някакъв баланс и планетата ни да не иде на кино. А ти пък сигурно си взел "заветният" паспорт за половин българи (просто не мога да им се начудя) и затова толкова яростно ги защитаваш, та даже си склонен да се конфронтираш с нас.Нали знаеш, че присъстващите винаги правят изключение.Още повече, че първата ръка "американци" са си нормални хора, интелигентни в по-голямата си част, трябват няколко поколения за да станеш типичен, не, тЪпичен представител на въпросната държава. Нищо лично, за разлика от теб.  :hi:

Best Ripper:
Fucked by USA!
World is fucked by USA!

Прилагате горния тект върху "гениалната" песен на филаделфийския каруцар Брус Спрингстийн "Born in USA" и всички си идва на мястото.  :spiteful:
Адриане, дай тон за песен...  :music:

zazo:
Тя песента си е многозначителна и без да й сменяш текста.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия