Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Колекцията на j.k.kolev( HO )

<< < (3/25) > >>

mill:

Акварист бил.... Супер колекция.
Онези 3-те пътника на ОВВ ако решиш да ги продаваш,първо на мен се обаждаш да ;D ;D

XRISTO:

--- Цитат на: muncho link=topic=1124.msg15796#msg15796 date=1230224202 ---(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Акварист бил....(Image removed from quote.) Супер колекция.
Онези 3-те пътника на ОВВ ако решиш да ги продаваш,първо на мен се обаждаш да (Image removed from quote.) ;D ;D

--- Край на цитат ---

Представи си пък аквариумът му какъв е...

Adrian:

Супер !
Прибави и снимка от аквариума де ?:)
наздраве

Coltrane:
Поздравления!! Впечатляващ товарен парк. Малко изоставаш с локомотивите, дай още снимки. И на аквариума, разбирасе. ;)

j.k.kolev:
Благодаря за хубавите думи! Още не съм снимал някой неща, но все пак това е основното, с което разполагам. А, за локовете мисля да наваксам скоро, но първо ще реша дали е време вече да се цифровизирам и аз :).
Това е големия аквариум - 350 литра заселен с африкански цихлиди от езерото Малави, е има и танганийци, но това са подробности. Снимките са старички, обаче нямам качествени по-нови /  движат се много бързо и трудно се правят неразмазани снимки/, а и в моменто всичко си е същото само рибите се пораснаха.

Малкия е 150 литров и е предимно  растителен, но засега нямам негови снимки. Чудя се дали да не го превърна в морски аквариум. По принцип акваристиката е много успокояващо, разнообразно и достъпно хоби. Е, пак изисква място, обаче мащабите са други :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия