Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Колекцията на j.k.kolev( HO )
l-donovan:
Невероятна колекция-просто нямам какво друго да кажа!!! :hi: :hi: :hi:
j.k.kolev:
Благодаря момчета, нека всеки да притежава това което желае :hi:
Теснолинейна композиция - H0m, SBB Bruning, епоха -5, производител:Bemo
1xBD 351 Zebra der SBB
1xB 314 Zebra der SBB
1xB 318 Zebra der SBB
1xAB 433 Zebra der SBB
Моделите не са лоши, решил съм обаче да не залитам и в този мащаб и да сформирам най-много още една пътническа композиция. Дълго мислех теснолинейката да е напълно зарязана, но хайде от мен да мине ще има някакво рехаво движение :yes:
j.k.kolev:
Това лято, ме хвана магията на извън релсовия транспорт и вместо традиционния жп подвижен състав направих малка колекция камиони. Старанието ми беше да ги обвържа с индустриалната част на макета, така че всеки модел ще намери своето място в контейнер терминала, рафинерията, машиностроенето, скрап депото, а някой ще обикалят овалчето качени на Ro-La влаковете. Въобще Индъстриъл грайнд кор отвсякъде, но всичко малко по-нататък. Разчистих малко за парче пресен асфалт и започвам с контейнерите, които определено са ми слабост:
тук малко повторение се получи, обаче хич не е фатално :)
в помощ на контейнерния кран
нуждите на рафинерията, обаче далеч още не са задоволени
към жп платформите, разни складове и други:
колкото и да е хубав и ценен един вагон, рано или късно остарява и трябва да отстъпи мястото си за новите попълнения. Като помня как купувах буклуци на кило в началото ще има доста работа за скрап депото - засега в този състав:
все пак живота на старите вагони продължава :)
и малко поща:
Ivo Nedkov:
Много добра колекция, поздравления! :yes:
Макета също изглежда добре, само не видях в коя тема е представен ?!? :search:
ogiegp:
Ммммдааааааааа повторенията ги национализирам на момента :spiteful: :haha: :lol:
Чудесно си се обзавел Живко.Поздравления.
.А пък как ме успокой,вероятно и не предполагаш :blush2: От едно известно време ме питат в къщи:Влакчета ли колекционираш или камиончета!? :lol: :haha: И като така трябваше да се оправдавам,че и купувам "ненужни" никому БДЖета МК4 -3бр :fie: :blink: :lol: :lol: :lol:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия