Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Колекцията на j.k.kolev( HO )

<< < (7/25) > >>

j.k.kolev:

--- Цитат на: Smile link=topic=1124.msg16809#msg16809 date=1231446494 ---Всеки един модел сам по себеси е прекрасен....но ми прилича на моя неуспешен опит да гледам Дискуси и Геринохелиуси в аквариум с три вида Криптокорини!!!! :diablo: :biggrin:

--- Край на цитат ---

Така е. Аз още в началото предупредих, че колекцията е доста разхвърляна по видове и епохи. Обаче, какво да направя - като купя ми олеква :), но само за малко......Като дойде време за макета ще видим кое ще хвърчи по магистралите и кое ще кибичи на глухи коловози :)

j.k.kolev:
Дано не ви отегчавам вече, но пристигна и Балкансета :yes:. Спец благодарности към Адри!

най-после и БДЖ в колекцията ми. Стига с това чуждопоклоничество :)

като сложа и двата турски вагона, които представих по-рано....голям кеф ще стане. Още веднъж мерси на Адри и Hristo. Чудя се какъв лок е най-подходящо да сложа отпред. Посъветвайте ме нещо.
Сега една не лоша композицийка от Флайшман

от по-старите епохи са на Роко и Клайнбан

j.k.kolev:
Днес поснимах и още товарни.Първия е на Жоеф

сега два на Роко и един на Трикс

това мъниче е на лилипут

едно допълнение към автовозите от Механо

Джвъчка:

j.k.kolev:
Некое друго локомотивче. Пико:

сега 56-ца отново на Пико

нещо доста добро на Лилипут - BR78

много ме радва този 78, но тъй като парните машини няма да се впишат в концепцията на бъдещия ми макет съдбата на тези 5 парни лока(двата ги показах по-рано) и още два, които не съм снимал още, ще е да "ръждясват" на музейните буренясали коловози някъде зад гарата. Пътническите от старите епохи ще се присъединят към тях, че и някой товарни може да им правят компания. Взаимствам идеята от БДЖ в Русе. Но за това по-нататък. Сега нещо друго.

корубата е от Мерклин, а карантиите му не съм 100% сигурен. Флайшман:

този като като го зам как мърка по релсите.....мъка ми е че стои по тез тъмни кутии ;D. Но тъй като е твърде старичък - мисля , че като модел е един от първите еллокове изобщо в света вероятно и той ще трябва да "гние" като музеен експонат.

j.k.kolev:
Някой по-нови неща из къщи(депото).

и така с два спални, кушет, ресторант, два комбинирани първа и втора класа и четири второкласни най-после успях да събера почти пълен състав  от пътнически вагони в CSD. Остана само пощата, но и така предвкусвам кефа от една 11 вагонна композиция дърпана от чешка седмица например ;D. След като поприключих с чехите се насочвам към други братски народи:

http://media.snimka.bg/2360/010976168.jpg[/img]

и още малко от Liliput:

една композиция на Роко:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия