Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Колекцията на j.k.kolev( HO )

<< < (8/25) > >>

j.k.kolev:
Товарните вагони:
Hopper-те първите са от Пико,следващите Роко

още един сет на Роко:

ей този пиковец ме разтуптя като го мернах из нета, пощраках с мишката и айде у дома:

още един убавец на Роко, малко излязъл от релси ама.....

и тук ще се заформят дълги композиции от Роко:

и други на Лилипут:

сега и другото карго от Роко и два старички на Пико

j.k.kolev:
И накрая локовете. Започваме с Флайшман:

01 на Роко:

всичко на камара:

Това бяха новите неща. Надявам се следващите снимки, които публикувам в този форум да са от новоизграждащия се макет. Поразчистих хола на тъста и тъщата от пиано, дивани,секцийки и други излишнотии и се получи добро място за макета, който ще бъде на Г с размери 500х240х100см. Дано не ми се случи и на мен такъв нахален зет с кой знае какви хобита :yes: :yes:.

Сaprycorn:
Ще трябва да ти потърсим и една 1-ва класа на CSD, за да бъде пълна композицията!

pach:
 :good: :good: :good:
Кога каза , че си започнал сбирката ти на модели?
Ти хола добре си го разчистил , явно си започнал от тъстъ и тъщата - да не са с по два жълти картона!? :haha:
честито за новостите!!! :yes: ;D
Ширина от 1 метър не стига за добри радиуси...

EMPEROR:

--- Цитат на: pach link=topic=1124.msg20766#msg20766 date=1236667906 ---Ширина от 1 метър не стига за добри радиуси...

--- Край на цитат ---

Абсолютно подкрепям... още повече като гледам, че имаш от най-дългите вагони... То не че не става, но някакви доста нереални чупки ще се получават... замисли се за радиус 600мм... т.е. ширина на макета 1200мм + още 100тина мм за да не са релсите баш до края.

А иначе колекцията ти е потресаваща... ЕВАЛА!  :clapping: :music: :drinks:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия