Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Колекцията на j.k.kolev( HO )
Maktub:
--- Цитат на: calibra link=topic=1124.msg27209#msg27209 date=1249049526 ---Абе хора - вие НЕЗНАМ имате връзки ли не ви знам ама за тея пари дето сте дали щях да си купа къщоа до морето и вънка да ма чака една калибра :yes: БАЗИКАМ се :haha:
--- Край на цитат ---
Ъ! Ми то... без влакчета... егати вилата, егати морето! :haha:
Сaprycorn:
--- Цитат на: calibra link=topic=1124.msg27209#msg27209 date=1249049526 ---Абе хора - вие НЕЗНАМ имате връзки ли не ви знам ама за тея пари дето сте дали щях да си купа къщоа до морето и вънка да ма чака една калибра :yes: БАЗИКАМ се :haha:
--- Край на цитат ---
То4но това е НЕЩОТО, което отли4ава ХОБИСТИТЕ от обикновените хора! Обикновеният 4овек се диви как е възможно да се дават толкова пари за модели, а ХОБИСТЪТ не вижда ползата от къщи, коли и вили, ако ги няма моделите (в нашия слу4ай влаковете)!
Да живеят Хобистите!
XRISTO:
Бах таз вила...че то от даваници за тухли и киреч няма да останат парици за свестен макет в нея, а то вила без макет?!за кво ти е?нали си имаме апартаменти за други цели...че даже и по принуда в тях си събираме макета обикновено. :wacko:
staff123:
Прекрасна колекция! Нямам думи!
А тея цистерни направо ме хвърлиха в тъч. И аз имам подобна идея за една 189-ка на Piko, дето седи самичка.
mitko359:
Мога да кажа само едно за тези вагони ,,Егати яките вагони'' :music: :wild:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия