Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Колекцията на j.k.kolev( HO )
liro4605:
Има го Адри ама втория е от по старите и мен лично,а и не само,не ме кефи особенно.Интересното е,че в сайта на Роко същия каталожен номер излиза с по-новия 4/4.
Живко за макета ми беше интересно дали баластовата призма е от готовите. :hi:
gregary:
Той се намира,но...финикийците :angry:
А тук е уместно(Живко прощавай че разводнявам темата :hi: :drinks:) да вметна,колко е важно да се споделя инфо(снимки,линкове,на живо и т.н. според възможностите си) в "Моята колекция".Не да се даде един чувал с пари и после... разочарование :angry:
Пример:
http://www.modellbahnshop-lippe.com/productzoom/Roco/1-4-005001-59945-0-0-0-5-5-2-0-gatt-gb-p-0/productzoom.html
и
http://www.roco.cc/produkteshop/uebersicht/detail/cat/270/pr/traktion-re-1010-der-sbbampnbspampnbsp.html
Разликата в снимката на един и същ арт.номер е Re 4/4
На едната снимка лока е със симетричен пантограф и кръгли светлини,а на другата/която ми харесва на мен/ е с пантограф 'пачи крак' и с светлини на лада 2107,та...
--- Цитат на: spiritt1974 link=topic=1124.msg67820#msg67820 date=1321909355 ---обаче бебето, колкото подреди плановете в семейния ми живот, толкова ги обърка в хобисткия :lol:,
--- Край на цитат ---
Живко :hi: радвай се на бебчо и семейството си :give_heart:,а пък за макета леко,леко с времето,за да му се радваш повече :drinks: ;D
А за ТЪЩАТА,дори като говоря по телефона с нея,стоя мирно и козирувам с най-сериозната си физиономия :lol: :haha: :haha: :haha:
liro4605:
Тези са страхотни ам пусто с един два пет нестава.С тях карат глина от германия за италия и после обратно в същите връщат фаянсови плочки в палети.
toniemi:
--- Цитат на: liro4605 link=topic=1124.msg67875#msg67875 date=1322003425 ---(Image removed from quote.)
Тези са страхотни ам пусто с един два пет нестава.С тях карат глина от германия за италия и после обратно в същите връщат фаянсови плочки в палети.
--- Край на цитат ---
Такива няма ли и БДЖ?
liro4605:
Такива точно не. :scratch_ones_head:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия