Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Бъдещият макет на Николай Иванов HO
Vlado:
Ти си знаеш най-добре, но "апетитът идва с яденето" - утре, когато макетът е готов, ще се "отвориш" за пътническа служба и с ужас ще установиш, че на най-дългия коловоз се събират... два пънически вагона без локомотив. И ще започнат едни клетви, пък после едни демонтажи, не ти е работа. Затова мисли в перспектива. Поне така те съветвам, пък изборът си е изцяло твой. Успех! :)
XRISTO:
Да бе, прав е Владо.И моят ще застъпва главно промишлена зона и ще търкалям предимно товарни влаци по него, но въпреки това си правя дълги коловози, а и си взех вякой и друг пътнически вагон - без тях не може, за масовка, дето се вика.А без пътническа гара - хептен не бива. ;)
rambo001:
Все пак е само проект и не е късно за една гара с 3 коловоза най долу преди тунела и една спирка с отделен коловоз на дългата права горе. Дори обмислям да продължа глухия коловоз долу и да го свържа най левия глух под моста но така вече се получава обръщателно ухо :-\. А за пътнически вагони 5-6 двуосни и готово. Просто не съм фен на дългите вагони заради голямото странично изместване в завой, някак си е неестествено а и нали съм избрал трета епоха ;D
Николай Дочев:
Късмет с проекта,за сега изглежда добре,надявам се и макета да изглежда така,но Vlado е напълно прав,защото не знаеш кога може да решиш да пуснеш и пътнически влакове,но няма да са много дългизаради късите коловози,но като цяло провкта много ми харесва.КЪСМЕТ ;) ;) ;) ;) ;) ;) :)
gts.best:
Добро начало. Успех и нека търпението и желанието не те напускат.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия