Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макета на Митко
pach:
Трябва мнооого да ти е харесала!!! :hi:
Аз за толкоз пари щях да си купя поне три сгради (от пластмаса) да си ги сглобя и даже пари щяха да ми останат! ;D ;D ;D
Например единичното депо на Пико - 20 лв в малкият цум (при тихомир) , от Конрад - гара Бъргщейн - пак на Пико - 20 лв, и пак от Конрад, стрелочен пост Бъргщейн - 14 лв,също на Пико.
Много добре са за начало , няма проблем да си ги слепиш, от пластмасови части боядисани със съответният цвят...ииии щеях да има 4 лв за кока-кола...
Въпрос на вкус де ...Щом ти харесва керамиката - нема лошо!
;D ;D ;D
Vlado:
По вкус и по цвят другари няма - харесала му е сградата на момчето, решил е, че му е изгодна цената и си я е взел. Ако е доволен, значи всичко е наред! Само да не е пладнешки обир, разбира се! Щото като гледам какви са цените на сградите, се радвам, че имам възможност да си ги правя сам.
mitko359:
:)
zazo:
Супер е гарата Митаче. Сигурен съм, че си бил много щастлив, когато си я взел и че много си я харесваш.
jopeto:
Сградита си е феноенална, заслужава си всяка стотинка. Като се сметне, че не сглобяваш(не се губи време) Не боядисваш (каквато сграда съм имал съм я пребоядисал, защото пластмасата изглежда просто, като пластмаса.) И като сметнеш, колко пари си изсипал за боички и аерограф ипрочие и по законите на Мърфи винаги боята която ти трябва я няма и трябва да я чакаш. Сумата за това бижу си е перфектна. :good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия