Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макета на Митко
mitko359:
Е да ама кво да го правя този коловоз като до кръстачката всичко е залепено! Щом трябва дупка се отказвам че няма как да пробия тоя дебел талашит. Другия вариант е обикновенно депо ама за да извадя някой лок ще трбва да местя останалите. Ако има някакви стрелки дето да са по къси от пиковските съм съгласен за депо. Жоро ти знаеш кви са стрелките на различните фирми-дай предложение.
niki:
:lol:, Талашит, бетон да е . ще се пробие, няма проблем :drinks:Дупки да искаш.
mitko359:
Спирам се на този вариант с депо. Стрелките които са червени са на Флайшман. Като са къси и на малко място много разклонения станаха. Една част ще е покрита а другата открита.
mitko359:
Ето че пак започвам отначало ;D Този път с повече знания и опит :spiteful: но както беше казал Тони: Тепърва много пъти ще го разваляш и редиш на ново,фигурата ще се мени,коловозите и подвижният састав ще се увеличават.
Реших да е нещо по просто но качествено! Ще поправя наклона за подземието и ще променя плана отгоре. Ето двата плана между които се колебая:
мисля си дали ако са 3 коловоза ще могат да се разминават 2 дълги влака от по 5тилигови вагони и един локомотив но май накрая ще се спра на това:
като този коловоз така задънен ще се ползва за влакове като ИЦЕ и други които могат да се движат в двете посоки без смяна на локомотив т.е. с вагони с контролна кабина (дано ме разбрахте) ;D
mitko359:
вече си мисля че ще избера 1-ви вариант но ми е интересно вие какво ще кажете :ok:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия