Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макета на Митко
mitko359:
--- Цитат на: fpk1999 link=topic=1141.msg74730#msg74730 date=1331443747 ---Супер! А от къде ще командваш светофорите? Виждам че има само едно копче.
--- Край на цитат ---
един приятел ще ми ги направи като мине влака сами да се сменят чрез фоторезистор (не съм сигурен дали беше резистор ама започваше с фото) ;D и реле
fpk1999:
--- Цитат на: mitko359 link=topic=1141.msg74735#msg74735 date=1331449564 ---един приятел ще ми ги направи като мине влака сами да се сменят чрез фоторезистор (не съм сигурен дали беше резистор ама започваше с фото) ;D и реле
--- Край на цитат ---
:locomotive: :locomotive: :locomotive:
TheJackal:
Поздравление Мите!
--- Цитат ---тези неща дето се свързват кабелите не им знам името
--- Край на цитат ---
се наричат устер или лустер клеми. :hi:
mitko359:
ето нещо не толкова добре изглеждащо но от сърце
(това са двете лампи, аз им казвам прожектори защото имат по 8 светлодиода ;D, които ще осветяват гарата)
като ги оцветя ще станат по хубави :good: само да попитам от къде мога да намеря много тънки жички които да минават вътре в стълба че ако сложа от дебелите ще изглежда смешно ;D (жичките са за единия полюс а другия е самия стълб) В ел. магазините дали ще има ?
за направата на лампите съм използвал медна жица, телове от бенгалски огън (пробвах с релси но припоят не хващаше добре а така стана много по хубаво) и бялосветещи светлодиодчета :drinks:
emilchaushev:
Мите имам тънки жички в три цвята ако можеш дачакаш до деня на отворените врати ще ти донеса
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия