Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макета на Митко

<< < (36/37) > >>

mitko359:
Благодаря за идеите !  :hi:
Ще помисля върху тях , но най си ми допада идеята да си направя само релси на картони които се разглабят (щом се разглабя и е временно ще мога да увелича площа и да си карам дългите влакове)

pach:
Мдаааааа....  ;D ;D ;D

--- Цитат на: mitko359 link=topic=1141.msg88225#msg88225 date=1365150106 ---Благодаря за идеите !  :hi:
Ще помисля върху тях , но най си ми допада идеята да си направя само релси на картони които се разглабят (щом се разглабя и е временно ще мога да увелича площа и да си карам дългите влакове)

--- Край на цитат ---

Чак пък на картони...по-дбре направи нещо като dady_g и неговия макет.
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,3365.msg78876.html#msg78876
Разбира се в по-голями мащаби (тоест по-голяма фигура) и сравнително тънък,
за да можеш след разглобяване да го прибираш все пак някъде.
А от тук до модулите (които са едни големи релси с ландшафт) имаш само една крачка...ама си е доста дълга и по-скъпа от картона.
И заемат доста повече място - но по-малко от макет де... :on_the_quiet:

Adrian:

Аз бих го насочил към макет тип "Тано" .

pach:

--- Цитат на: Adrian link=topic=1141.msg88227#msg88227 date=1365152637 ---Аз бих го насочил към макет тип "Тано" .

--- Край на цитат ---

Това е много резонна идея, особено ако е разглобяем на три части.
Централна права част и две квадратни части със завойте в изкачване.
На професора макета има един недостатък - няма втора гара!!!

ПРофесоре извинявай - отивам да си бия шамари сам в ъгъла и посипвам главата с пясък...
 :new_russian: :triniti: :suicide_fool: :suicide_fool: :suicide_fool: &bgflag

ПП. А ако под горното ниво, се вкара един транзитен тунел - там може да се направи и един (поне) коловоз
за скрито изчакване на влак!!!!!!!!! :scratch_ones_head: ;)  :hi:

jjorandobg:
Моля,  дай  малко  информация   откъде купи  светофорите.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия