Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макета на Митко
mitko359:
я вижте какво правят хората тук http://tram-papermodel.hit.bg/ мисля че си прилича с нашто хоби ;D
ES64U2:
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=1141.msg17466#msg17466 date=1232369593 ---Аз на 11 ако можех да боядисвам така с четка, до сега щях да съм станал Пикасо... на 11 и аз май освен да чупя друго не съм правил... Да не говорим, че на 11 изобщо и не съм знаел как да си пусна компютъра... тъй че Мите дерзай... в правилната посока вървиш! :yes:
--- Край на цитат ---
OFF:И аз бях такъв вундеркинд, но в друга насока. Първата ми преинсталация беше във втори клас и омазах нещо пъртишание, ама после се научих. :lol:
Митето от рано е влязъл в занаята и го поздравявам. Аз чак сега започвам, изхарчих толкова пари по видео карти, процесори, части за байка и други ненужни джунджурии за тези 2г., които Митко има в повече, че сега щях да карам още 5лок-а и дъълги композиции, ама сега ми дойде акъла. :no:
i.meh:
Мисля си дали на подобен принцип не могат да се изработват и коруби на локомотиви на БДЖ в НО, които да са по-прецизни от самоделните пластмасови? Трамваите не изглеждат никак зле!
KRAKOMOBILA:
--- Цитат на: i.meh link=topic=1141.msg17508#msg17508 date=1232400111 ---Мисля си дали на подобен принцип не могат да се изработват и коруби на локомотиви на БДЖ в НО, които да са по-прецизни от самоделните пластмасови? Трамваите не изглеждат никак зле!
--- Край на цитат ---
Само дето са в никакъв мащаб - и са доста голями в сравнение с 1/87. Също така и имат доста несъотвествия.
ES64U2:
Сигурно имат мащаб, за да не са различно големи, но той е примерно 1:43, или какъвто му харесва на този дето ги твори. ;)
P.s - сега като погледнах - май няма да са големи за 1:87= :mda:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия