Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макета на gts.best--->N (1:160)

<< < (2/10) > >>

mill:
Еее на  N -джийте  им завиждам само за едно -заеманото от макета място. ;D .Глей  каква "кукличка" става това макетче

CaLLlo:

--- Цитат на: Vlado link=topic=1152.msg16315#msg16315 date=1230983732 ---Ау, ау, бравус, бре! ;) Значи така - едно скринче и си готов, а?! Я какво коловозно развитие си създал - цяла една жп мрежа на едно място.
А какво да кажем ние с тиквите (HO)... мъка, мъка, една стая не стига...   ;)
Успех в макетирането, вуйче! :)

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: muncho link=topic=1152.msg16358#msg16358 date=1231022028 ---Еее на  N -джийте  им завиждам само за едно -заеманото от макета място. ;D .Глей  каква "кукличка" става това макетче(Image removed from quote.)

--- Край на цитат ---

Жори, ти си се смилил над "тиквите"(ха ха ха) и си им спестил една малка подробност - Накрая вдигаш макета и го слагаш зад вратата, нито се вижда, нито пречи, даже там има място и за още един.
 ;D ;D ;D

gts.best:
Цял живот го местех, разглобявах, изправях зад вратата, пъхах под леглото, накрая го демонтирах и прибирах всичко по кутийте. Писна ми !!!!! Истината е една ----> Макета трябва да е стационарен, всичко останало е компромис..На мебелиста не му стигнаха силите да го сглоби до край (да сложи стъклените капаци на скрина и да монтира витрините със стъклата) , като го завърши ще сменя снимките.

П.С.--Като подредя витрините с композицийте те чака една дълга фотосесия.
Поздрави.

XRISTO:

--- Цитат на: gts.best link=topic=1152.msg16364#msg16364 date=1231056158 --- Истината е една ----> Макета трябва да е стационарен, всичко останало е компромис.

--- Край на цитат ---

Тук си много прав!И аз съм го правил този номер с разглабяне - сглабянето.Вече съм решил да извадя релсите чак като съм готов с помещението и масата в него.Дотогава - само гледам и се уча.  ;)

CaLLlo:

--- Цитат на: gts.best link=topic=1152.msg16364#msg16364 date=1231056158 ---... Като подредя витрините с композициите те чака една дълга фотосесия. ...

--- Край на цитат ---

Веднага си представих как дисциплинираните композиции ще дефилират една по една - същински лок парад!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия