Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Книгата "Железопътен Моделизъм" на Ердинч Бекиров
Gervasii:
--- Цитат на: eurostar link=topic=1155.msg16475#msg16475 date=1231166006 ---Ето едно предложение от мен, въпреки, че не знам размерите на корицата и дебелината на книгата (може би трябва да има и междинна част между задната и предната корица)...
--- Край на цитат ---
корицата е супер сигурно си чел съдържанието ;) ;)
Erdinch:
Относно книгата идеята се зароди когато за първи път се бях регистрирал като читател във библиотека и първата книга която ме заинтригува и я имаше в библиотеката това беше книгата Железопътен моделизъм. Като малък имах едно влакче то се състоеше то един парен локомотив със прикачен тендер. Захранването му ставаше чрез навиване с ключ. Освен парния локомотив и тендера имаше два пътнически вагона. И когато започнах да чета книгата имаше интересни работи. И без това е старо издание издадено
през 1976г. И така просто за своя нужда реших да си направя едно ново Ръководство по жп моделизъм. И така започнах да събирам материали от списанията и т. н. Ръководството ще има някои нови неща ще бъде допълнено. Някои работи ще си приличат с това на инж. Юри Ботев но малко преработени но други не.
Които има някакви предложения относно съдържанието на книгата нека ги сподели.
Erdinch:
Призовавм всички хобисти които има желание може да се включат с материали, чертежи
или каквото и да било в написването на книгата.
Относно съдържанието на книгата като за начало ще започва със:
Въведение
Предмет на жп моделизъм.
Глава I. Общи сведения за железопътния моделизъм.
1. Развитие на железопътния моделизъм през XIX век.
2. Направления на железопътния моделизъм.
3. Железопътен моделизъм - увлечение в свободното време.
4. Особености на любителския железопътен моделизъм.
5. Практически приложения на жп моделизма.
5.1. Действащ модел на транспортна система със станция за разпознаване.
5.2. Моделиране в машиностроенето.
5.3. Жп моделизъм в дискотеката.
Erdinch:
--- Цитат на: eurostar link=topic=1155.msg16475#msg16475 date=1231166006 ---Ето едно предложение от мен, въпреки, че не знам размерите на корицата и дебелината на книгата (може би трябва да има и междинна част между задната и предната корица)...
--- Край на цитат ---
Корицата е супер
XRISTO:
--- Цитат ---5.3. Жп моделизъм в дискотеката.
--- Край на цитат ---
??? ??? ???
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия