Toniemi, много красив макет, а и ракурсът е много подходящ

Не знам дали е ефект от самата снимка или и реално е така, но като гледам борчетата от този ъгъл ми се струва, че виждам шишарки по тях.
Идеята ти за гирляндите я прочетох във форума за похватите при озеленяването и я имах предвид по време на коледното пазаруване. Но явно Метро (а и другите хипермаркети) считат тази стока вече за неактуална т.к. успях да намеря само цяла лъскави гирлянди. А и имам малко притеснение относно оформянето и закрепянето - не съм сигурен дали ще успея да предам реалистична форма с тел и ножица :-[
И още - много ти благодаря за идеята за дървените стърготини.

Накиснати в байц с различни отенъци на зеленото придават много приятен и, мисля, доста реалистичен вид на тревата. Проблемът е, че си искат работното помещение, където спокойно да се обработят и да се нанесат на макета, а не като мене - върху найлон направо върху килима в хола (поради липса на каквото и да е друга свободна стая

)
Calibra, идеята ти ми се струва добра. Предполагам, че ефектът ще е почти същият както при гирляндата, но ще се спести моментът със закрепянето, т.к. телта ще си е там и само ще се среже.