Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

"HOe и HOm"

(1/4) > >>

ivo:
Здравейте, има ли някой подвижен състав и вълнува ли се от :) тези малки красавци.

pach:
Уау , само това ми липсваше - тоест аз не.
На живо съм виждал единствено една спретната пътническа композиция с пара при тихомир в "Малкия цум". До 23 декември все още бе там ...
 :yes:

ivo:
:) за тези които биха казали, че няма детайл:
Модел на Bemo локомотив правен от DR от 1963 г., има го в DR епоха III (под 99 653) или епоха IV (под 099 1706-3) версии.

Саксонеца IVK Meyer - обхваща епохи I до III има го в DRG, и DR версии.

0-4-0T 99 5602 ( Franzburger Kreisbahn Nord )

IKAR:
Аз вече съм горд притежател на няколко такива жувотни на швейцарско-немската фирма БЕМО. Трябва да ви кажа, че моделите са уникални по детайлизация, а като добавим и по-малките размери в сравнение със стандартното HO...просто няма какво да се коментира. Без да преувеличавам мога да кажа, че например БРАВА си е БРАВА, но по отношение на детайлността БРАВА пасти може да яде пред БЕМО. Имат и някои неща в стандартно HO. Кусурът на БЕМО е, че са доста скъпи (не е като 07 на БРАВА да е горе долу като този на РОКО, че и по-евтин в някои случаи). Например един аналогов стартов сет е от 250 евро нагоре, при това без трансформатор. И се използват декодери за мащаб N, като не съм разбрал да има възможност за звук.
Повече информация тука www.bemo-modellbahn.de Не е зле Жоро да почне да ги продава и у нас.

ivo:
имаш ли възможност на някои от срещите да донесеш да видиме :) сериозно сам се замислил в някои от макетите да изкомбинирам HO i HOe ili HOm

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия