Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Отливките на Антон Манковски
toniemi:
--- Цитат на: pach link=topic=1194.msg17024#msg17024 date=1231695088 ---Супер - очаквам продължението!
Какъв силикон ползваш , рецептата му за "забъркването" , ще споделиш ли2
От къде го купуваш?
Мажеш ли с нещо "шаблона" преди да го залееш със силикон?
:)
--- Край на цитат ---
Смолата едвукомпонентна-полиестерна.
Силикона е силаст д-2,двукомпонентен силиконов каучук,твърдост шор или мор 50.
Фирмата се казва Химатех,някъде към гара Искър се намира.
Като си го купуваш силикона,там всичко ти обясняват.
ES64U2:
Тони!!! Измислих нещо!!! Duewag и широко CKD = трамваен макет.. :spiteful: Ще имаш много повече купувачи от кошовете на локове, защото трамвайте, мисля имат повече фенове, а и можеш да спретнеш стартови сетове със самоделка трам, релси и стълбове, ако има интерес, и АКО ИМАШ ВРЕМЕ И ТИ СЕ ЗАНИМАВА. :)
KRAKOMOBILA:
Аз не мисля, че Тони гони няква печалба с тия коруби. Доколкото знам той си прави модели каквито той иска - и вече ако някой друг иска да има като неговите - той прави отливки срещу съответното заплащане. :yes:
ES64U2:
А сега го разубеди да не започне производство и да няма от къде да си купя Дювагче. :sorry:
;D ;D :lol: :good:
toniemi:
--- Цитат на: ES64U2 link=topic=1194.msg17585#msg17585 date=1232633294 ---Тони!!! Измислих нещо!!! Duewag и широко CKD = трамваен макет.. :spiteful: Ще имаш много повече купувачи от кошовете на локове, защото трамвайте, мисля имат повече фенове, а и можеш да спретнеш стартови сетове със самоделка трам, релси и стълбове, ако има интерес, и АКО ИМАШ ВРЕМЕ И ТИ СЕ ЗАНИМАВА. :)
--- Край на цитат ---
:nono: :nono: :nono:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия