Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Вицове и интересни линкове

<< < (219/361) > >>

Mixy:
Внукът на Путин му звъни по телефона:
- Дядо, къде е Харков?
- В Украйна.
- Дядо, направи нещо, моля те! На контролното по география съм писал, че е в Русия.
- Офф, пак ли...
 ;D

Best Ripper:
Влиза руснак в магазин за парфюмерия и казва:
- Имате ли такъв одеколон? - И лъха в лицето на продавачката.
- Не, такъв нямаме, имаме такъв - и тя на свой ред му лъха в лицето....

liro4605:
Препоръча ми го един колега и реших да го споделя
http://www.youtube.com/watch?v=ZPBw_U8dAs4

Adrian:
В двора на специализирана болница двама  си играят на война (имена няма да споменавам ,щото единият непрекъснато ме докладва).
По едно време другият насочва към този пръчка и вика:
- Бум, бум! Падай, убит си!
- Как ще съм убит бе? Ти да си чувал за умрял танк?

Best Ripper:
Бъдещ мастър на пианото и творец с безброй рок песни получава скъп подарък от цялата рода за 10-тия си рожден ден - чисто нов синтезатор KORG! Под бурните аплодисменти на роднините рожденикът плахо разглежда придобивката и смутено мига с очи, явно шашардисан от подаръка. Под гръмки възклицания и одобрения роднините оставят виновника да си разглежда на спокойствие подаръка, а те преминават в хола да полеят събитието подобаващо.  След пет минути рожденикът излиза, тихомълком минава покрай празнуващите гости и се връща със сандъка с инструменти на баща си. Чичото пръв го вижда и пита:
- Накъде с тия инструменти бе?
Бащата го прекъсва:
- Абе остави детето, то сигурно ще прави ЖП макет.
Минава час-два и вече развеселената компания проявява желание да чуе новия инструмент и виртуозните изпълнения на рожденика.
- Я кажи сега, харесва ли ти подаръка? Я дай да те чуем какво можеш!
Рожденикът смутено казва:
- Абе нещо е дефектен подаръкът! Има на него едни плочки - бели и черни. Шават, мърдат... Ама няма страшно де - с чука и пирони ги фиксирах - вече не мърдат!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия