Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Вицове и интересни линкове

<< < (32/361) > >>

pach:

--- Цитат на: pavel75 link=topic=1196.msg31455#msg31455 date=1258711522 ---И аз имам извънземна връзка, ама не го правя на въпрос .... :)))))))))
 :lol: :lol: :lol:

--- Край на цитат ---

Павка, верно ли бе? И с коя имаш връзка?!!!  :pleasantry:
Тя жена ти довечера ще го направи на въпрос!!! :lol: :lol: :lol:
 :pleasantry: :drinks:

piko1:

--- Цитат на: pavel75 link=topic=1196.msg31455#msg31455 date=1258711522 ---И аз имам извънземна връзка, ама не го правя на въпрос .... :)))))))))
 :lol: :lol: :lol:

--- Край на цитат ---
викаш конексия та падаха и летящи чинии  а и една извънземна русокоса те отвлечи и та свърза с извънземния сървар и през кой кабел ти минава сървара

br185:
  Виц на деня:
http://www.radar.bg/redirect.php?newsid=6539710

П.П. Малко пояснение. Българските граждани демек всички ние започнахме да пътуваме без визи в ЕС едва след като държавата ни беше приета официално. Дори и тогава в някой страни (визирам най вече южните ни съседи Гърция) имаше проблеми месеци след тази дата. Сърбите, черногорците и "македонците" имат тези права преди да са започнали още официално преговори за членство!!! Като се има предвид насажданата в медиите идея че това са едва ли не много по-изостанали от нас общества и особенно като вземе под внимание факта, че две от трите държави бяха жертви на жесток военен конфликт съвсем не толкова отдавна цялата история си звучи съвсем като виц. Само, че за кой ли път не ние сме тези които се смеят последни :)!

IKAR:
Е, не беше баш така.....още през 2001-ва ЕС ни отмени визите, но това не важеше за Великобритания, за където отпаднаха едва при влизането ни. Но англичаните си имат независима визова политика, а вероятно въпросното решение се отнася само за Шенген. Но отмяната на визите не пречеше служителите по КПП-тата да се е*ават и да връщат за щяло и нещяло. Гърците на Промахон продължават да правят това и досега - например за липса на медицинска застраховка, въпреки че в ЕС това вече не е задължително. Просто има споразумение в рамките на Червения кръст спешна помощ да се оказва винаги, независимо дали нуждаещият се има застраховка или не. Но това нещо струва пари и нашите балкански комшии се презастрахаоват...Друго нещо - чух, че напоследък е практически невъзможно да преминеш пеша през Кулата - Промахон - гърците не пускали. Колко е вярно, не знам....

staff123:
И живяха дълго и щастливо.
А после се срещнаха.

И нещо тематично:
Какво е общото между електрическите влакчета и гърдите?
Създадени са за децата, но обикновено мъжете си играят с тях.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия