Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Вицове и интересни линкове
pach:
;D :lol: :lol:
БУРГАС
Дихидроген монооксид се сипе над Бургас!
25 февруари 2017
https://dariknews.bg/regioni/burgas/dihidrogen-monooksid-se-sipe-nad-burgas-2006223
Стабилни количества дихидроген монооксид се изсипват в момента над Бургас, подаде сигнал в редакцията нашият читател Веселин Георгиев.
Въпреки липсата на мирис и цвят, това съединение може да повреди по-чувствителни дрехи или дори човешка кожа.
Репортерската ни проверка доказа наличието на дихидроген монооксид в градския въздух, въпросът беше отнесен до компетентните органи.
Оттам отговориха, че се очаква химическата субстанция да прекъсне своята инвазия в атмосферата най-рано утре следобед.
Дихидроген монооксид, освободен в атмосферата в газообразна форма допринася за глобалното затопляне и е възможно да е смъртоносен при вдишване.
Освен това той допринася значително за почвената ерозия и ускорява корозията на много метали, включително и желязото.
:lol: :lol: :lol:
Old Boris:
Pach, ne se budalkai s horata. V uchilishte go uchehme kato H2O
pach:
Не аз ги будалкам, а Дарик!
Виж, че съм го заградил в кавички...
пардон...емотикони, въпреки че е в темата за вицове!!!
;D :lol: :haha:
Best Ripper:
Пернишка библиотека за ученика...
- "Снежанка и седемте поршета"
- "Чичо тунингованата кобила"
- "Малката винеткопродавачка"
- "Трансмисията невъзможна"
- "Пипи Дългото Пикапче"
- "Тир по време на Карера"
- "Пътеводител на галактическия катаджия"
- "Карлсон, който живее под Москвича"
- "Хари Потър и огненият колянов вал"
- "Записки по българските автосервизи"
- "Полуоско Африкански"
- "Мечо Ауспух"
- "Карбуратино"
- "Реглаж на мостовете на Медисън"
- "Алиса в страната на буталата"
Best Ripper:
Американска къща. 2 ч. през нощта. Малко американче огладнява и слиза до кухнята да си вземе нещо. Там попада на полугол мъж, който рови в хладилника.
- Я! - възкликва то. - Ти сигурно си новият babysitter...
- Не - невъзмутимо отвръща мъжът. - Аз съм новият motherfucker....
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия