Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Вицове и интересни линкове
j.k.kolev:
Отивам при китаеца да купя някакви очила. Гледам такива, гледам онакива… С ултравиолетова защита, с такива рамки, онакива на цвят…
Идва китаецът и ми казва:
– Аз има за теб специални очила, ела.
Взимам аз от него тези очила, слагам ги, поглеждам – всички наоколо голи!
Свалям ги – облечени, пак ги слагам – голи! Не питам за цена, взимам ги, бегом на улица и повтарям теста. Слагам ги – всички голи! Свалям ги – облечени! Бързо се прибирам вкъщи с очилата, за да се изфукам пред жената. Влизам – жената и комшията голи! Свалям ги – голи! Егати китайските боклуци! Кога успяха да се развалят!!!
pach:
BG изложбата на един малко по-едър мащаб от метал - DieCast Cars:
https://youtu.be/3jirF_PgLa4
Best Ripper:
По случай "щастливия ден"... 9 септемврий...
Тодор Живков и Рейгън решили да си разменят местата за един месец.
Отива Живков в САЩ и гледа, хората - усмихнати, щастливи, смеят се... Казва си:
"Тия много весели. Я да им вдигна малко данъците и цените, пък ще им намаля заплатите. Да видя до къде ще стигнем...". Прави го и след 10-тина дни - гледа хората продължават все така да са усмихнати едни щастливи и доволни от живота. Живков решава и пак вдига двойно данъците, тройно цените, а заплатите наполовина намалени!
Не минава и ден - пред Белият Дом протести, митинги... влизат барети в спалнята на Живков и го арестуват...
През това време Рейгън в София, гледа хората тъжни, намусени, едни такива сиви. Цените високи, стоки липсват, заплатите ниски. Рейгън си вика - "Тия са големи мъже! Как държат на това положение - не знам! Я да видим до къде ще стигнат...". И вдига цените, намаля заплатите... Минават две седмици. Нищо. Хората все така си ходят с наведена глава, тъжни но никаква реакция. "Тия не са хора! Я да ги видя сега..." - и вдига цените, намаля заплатите, репресии, цензура, всякакви забрани, диктатура... Минават ден-два... седмица-две - нищо! Рейгън се ядосва и решава да събере народа пред Президентството.
- Абе вие що живеете изобщо? - пита ги Рейгън - Що не вземете по едно въже и да се обесите? - крещи ядосано.
От масата хора долу на площада, един надига глава, вдига ръка и пита тихичко:
- А, въжетата... партията ли ще ни ги раздава или ние да си ги купуваме?...
Mixy:
2045 година. Последната световна война. Руснаците са обкръжили Берлин.
Един тях се провикнал:
- Немци, предайте се!
А в окопите Хасан, Ахмед и Ибрахим си говорят:
- И сега, отде да намерим немци, че да им ги предадем?!
София 70:
https://www.youtube.com/watch?v=Uiimt1J69KE
От час и половина сигнализацията е блокирала . Бариерите са спуснати и движението е блокирано.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия