Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Вицове и интересни линкове

<< < (332/361) > >>

Best Ripper:
Новопостъпил служител във фирмата пита дългогодишен колега:
- Абе, защо на шефа му викате "Чайката"?
- Ми защо... Долита, крещи, осира всичко и отлита...

Best Ripper:
Най-горещата новина от деня...

ГДБОП съобщи, че биткойните са конфискувани при акция срещу пране на пари. Криптовалутата е била заловена при предаване на ръка. Биткойните са били белязани, допълват от отдела за киберпрестъпления.

:spiteful: :drinks: :sarcastic: ;)

svetljjjo:
нищо подобно не са казали точно обратното казаха  :lol:
мен ми е любопитно друго как са принудили хакерчетата да си кажат ключовете за кесийте че да установят че имат биткойни
колко ли бой са изяли щото иначе няма начин всеки собственик получава ключ само никви имена никви пароли нищо  :haha:

Best Ripper:
E майтап де, не схвана ли...  ;D Ама по-интересно е как ще се заведат счетоводно тия "кинти", а най-интересното е къде ще потънат впоследствие... Кой ще ги "усвои"...  :pleasantry:

svetljjjo:
Щом са успели да хванат тея дето могат да взломяват значи нивото е високо и от двете страни
няма да се учудя ако тея биткойни преминат в кесията на някой от IT специалистите на ГДБОБ
Ама тея биткойни са голям балон аз когато исках да почна да ги копам преди 4 години беха по 100$
миналата година беха по 1000 сега са по 18000 много бързо се раздува тоя балон и скоро ще се спука  :lol:
А и те се нароиха много такива вече криптовалути има литекойн доги койн и кви ли не още койни
Беха писали по мрежата че намамват хората да им ползват процесорната мощ за разбиване на кодове некви

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия