Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Вицове и интересни линкове

<< < (349/361) > >>

Best Ripper:
Платих си данъка на колата. Естествено, доста по-висок от миналата година, но нали карам стара барака и замърсявам, та си го заслужавам.
Баба Тойота вече е на 23 години, с огромна кубатура - 1600 куб.см. Лично ѝ монтирах катализатор евро 4, чисто нов. Наглостта ми стигна дотам, че даже карам с газова уредба.
Страшно замърсява тая стара бангия, значи... Двигателят ѝ отдавна не е на мода, все пак е с вътрешно горене на въглеводородни горива. От ауспуха излиза само пара, а всички добре знаем, че парата унищожава флора и фауна с катастрофални темпове, пред които вулканът Санторини е бил като кихане на катерица. Ужас и безумие, казвам ви. Отвратителен замърсител съм. Затова си заслужавам по-високия данък.
Друго си е да бях "финансово красив", както се изразяват някои индивиди от меркантилния пол. Да си взема чисто нов джип, турбо дизел и евро 20. Да му се запушат всички пречиствателни елементи с нашата нафта, да ги премахна и гордо да си пушлявя по Раковска, като стар Икарус по баир.
Тогава щях да съм екологичен, защото карам нова кола. С модерен двигател, нали. А не като моя - на газ. Много хора умряха от страшни болести от тая газ, значи. Ами те са си виновни! Готвят на газ, отопляват се на газ.... Как пък на един ме му хрумна да сложи катализатор на газовия котлон или на печката! Страшни дебили сме хората, да знаете!
Приех съдбата си с примирение и вина. Бях свел чинно глава, плащайки на касата в общината. Лицето ми беше подпухнало, в очите ми напираха сълзи..
Как не ме е срам? Да тровя хората с пара?! Чувствах се като Андрей Чикатило, умножен по евро 6. Зад мен опашката от данъкоплатци изпитваше същата вина. Същите скръбни, посивели от срам лица, сякаш не си плащахме данъците, а бяхме погребална процесия.
Платих и излязох навън.
И - о, небеса! Вън грееше слънце, небето синееше с небесна синева, а въздухът беше толкова кристално чист, че кислородът скърцаше между зъбите ми! Поех дълбоко въздух и дробовете ми се изпълниха с аромата на седемте рилски езера. Очите ми се избистриха и светнаха, бузите ми поруменяха, гръбнакът ми се изправи, даже получих ерекция! О, небеса!!!
Ти да видиш! Вдигнаха ни драстично данъците и в момента, в който ги платихме, всичко си дойде на мястото. По-рано трябваше да ни съдерат кожите, гадните общинари и другите твари! Даже с малко ни вдигнаха данъците! Трябваше по три, по четири пъти нагоре!!!
Защото всички вече знаем, че колкото повече плащаш, толкова повече въздухът става по- чист.
Значи тук бил ключът за палатката. А някои идиоти ми обясняват, че било заради катализаторите, заради старите бангии(като моята), заради прахоляка по улиците, заради печките на твърди горива, заради мангалите, които горят всякакви ужасии....
За някакъв боклук от Европа ми говорят, даже за боклука на Нигерия....

Не е вярно!!!

От данъците е!!!

Best Ripper:
Когато принцът видя, че кристалната пантофка е 47-и номер, реши да изчака до следващия бал...  :spiteful:

Best Ripper:
Ози Озбърн бил диагностициран с болестта на Паркинсон. Абе тоя Паркинсон има ли представа с какво се е захванал???  :haha: :spiteful:

Best Ripper:
Американски войник се връща от войната в Ирак. Хвали се на баща си:
- Тате, в Ирак избих 16 души!
- Сине, как си успял? Та ти си само авиомеханик?!
- Е, тате, нали знаеш, че не съм много кадърен авиомеханик...

Best Ripper:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия