Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Вицове и интересни линкове

<< < (351/361) > >>

BoRoco:
Off-Topic:На нея Живко попита директно BoRoco: Абе, BoRoco, ти нали си от една махала с Пламен, познавате се от деца /нито ти, нито той го е отричал някога/, има ли такъв urko?" На което последва доста интересният отговор на BoRoco. След като изсмя, той каза: "Няма такъв човек urko. Пламен е urko! Urko съществува само в главата на Пламен! Но вие не се занимавайте с него - той има страшно много комплекси и проблеми!"Това е абсолютна измислица на Рипера, могат да го потвърдят и Живко и Гришата.
Рипер не ме забърквай в твоите интриги и не се опитвай да ме скараш с хората.

gregary:
Не знам дали е за тая тема...

https://youtu.be/BYwazHyAq6k

Инженерна мисъл в действие в джунглата - СПА център  :dance1: :clapping:

Има още много клипчета в канала на Jungle Survival.

Filip Andonov:
Българско семейство на сафари в Африка :
- Пепи маме, не дърпай тоя лъв за опашката, че сигурно е пълен със бълхи...

pavel75:
Може ли да помоля админите да си вършат работата малко по-добре като контролират кой се присъединява тук?!?!

Очевидно имаме нов член в групата - млада дама, която тайно праща съобщения на мъже в месинджъра. Изпраща свои голи снимки в неприлични пози. Предлага им iPhone X в замяна на сексуални услуги.

Изключително съм възмутен, защото телефонът се оказа реплика и очевидно има някакъв проблем, защото е супер бавен и бутонът за усилване на звука не работи!

pach:
Павкаааа, а ти как се сдоби с този телефон?!!!! :spiteful: :nyam:

Хаххахаа, явно днес не ми е ден - два пъти го прочетох,
докато осъзная в коя тема си го публикувал!!!!
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия