Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Вицове и интересни линкове
fyut:
:) Това ми напомня една мекичарница, преди да направят виадуктите на Подуяне. На нейният калкан имаше лозуг - "Всяка мекица шамар в лицето на Световния империализъм". На всички вече е известно коя е водещата сила на империализма!!!!!!! Не знам може и още да съществува сградата въпреки, че с това строителство в района, едва ли!
pach:
--- Цитат на: IKAR link=topic=1196.msg21029#msg21029 date=1236935583 ---Като прочетох последното мнение си спомних за един доста смешен, но съвсем сериозен надпис. Преди 10-тина години като ме развеждаха из плаца за предаване на готовата продукция на една доста известна у нас автобусостроителна компания, погледът ми падна върху няколко екземпляра, които скоро щяха да отпътуват за САЩ. При тях върху кутиите над вратите, в които са монтирани автоматите за отваряне и затваряне, пишеше с огромни букви "Attention! There is a step!" или "Attention! Keep your step!". Като попитах екскурзовода какви са тия глупости, отговорът беше: "Напълно сте прав, но американците въпреки че са изключително, дори отчайващо тъпи, прости и ограничени (като в добавка изобщо не смятат за нужно да си размърдат мозъка и да помислят) много добре знаят и разбират правата си! Което означава, че ако някоя Патка Заспала или Кокошка при слизане не внимава и не вижда стълбите под носа си и вземе, че се спъне и падне, веднага ще осъди транспортната компания да и изплати голямо обезщетение, защото никой не бил предупредил въпросното безмозъчно същество за наличието на стълби. А сетне транспортната компания нас ще подгони, защото на ония отвъд Атлантика първата им работа е да търсят вината у другите и съответно да ги съдят, вместо да помислят те самите какво са съгрешили..."
Повече мисля, че не е нужно да се коментира...
--- Край на цитат ---
:good: :good: :good:
Подобен род глупости , започнаха да се появяват в Щатите , веднага след като една "умна" американка удави пудела си в автоматичната пералня , но осъди производителя и получи от него 5 млн. $ обещетение за морална и психическа вреда , за това ,че в инструкцийте за ползване на пералнята , не пишело , че не може да се перат домашни любимци!!!!
Ако опиша пък в нашите инструкций (произвеждаме за щатите черна техника) какви глупости има , ще трябва да отворя нова тема. :swoon:
Само ще ви кажа , че за малко да обидим едни европейци , щото по погрешка им пратиха това нящо което е за американците , пък те се бяха засегнали яко , че сме ги имали за тъпи... ;)
В крайна сметка се успокоиха и израдваха , като им бе обяснено за станалата грешка , и че са чели нещо за средностатистическият американец. :spiteful: :spiteful: :spiteful:
Мисля ,че още се смеят щастливо!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
IKAR:
Остави средностатистическия, ами и на съдиите ли им е толкова акъла, та изобщо издават присъди за такива глупости...
pach:
Съдийте там съблюдават закона (за разлика от другаде)
и когато екип адвокати докажат по беспорен начин ,
то резултата е ясен!!!
В даденият случай има заведено дело , което е със иск.
Не може да не се вземе решение , при беспорни факти - няма предупреждение в инструкцията и кучето е дало фира !
Не можеш да осъдиш някой за липса на ум, но пък можеш да осъдиш компанията , продала ти продукта , за това ,че не те е предупредила за опасностите при неговата употреба.
Те и по цигарите за това взеха да го пишат , а не че са се загрижили за теб.
Един вид , ние те предупреждаваме , пък ти дали да пушиш (переш куче) си е на твоя отговорност.
Инструкцийте за хладилници има още по - големи "бисери" от наша гледна точка , защото се дебели по 50 стр!!! :dance1:
Casper:
Попаднах на статия за мис България. И след като прочетох над 700 негативни мнения се запитах, дали да оплюем всяко постижение което не е наше е национална черта, или българите сме надарени със силно реалистичен поглед върху нещата. Способни ли сме да се зарадваме заради успехите на някого без да злобеем и/или завиждаме? Аз лично отказвам да повярвам, че това е най-красивата българка, дори само в конкурса. Вече върви подписка срещу избора и, както се получи и със финалиста ни за Евровизия човека - глас. Навик ли ни е да избираме някого, след което да заформяме протести срещу собствения си избор? Или тези случки са показател, че правото ни на избор е просто фиктивно ...
линк
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия