Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Вицове и интересни линкове

<< < (60/361) > >>

Ivo Nedkov:
Оооо, и аз имам 3 видеомагнетофона:
2 JVC - върхови модели - и сега работят перфектно;
1 SHARP - обикновен, но здрав и също работещ...
Снимки може да покажа утре...  :spiteful:

BDZ:

jopeto:
   18 ++ Achtung !!! Пегели и всякакви, други сигнализации за цензура !!!!!

Двама кантонери били неразделни приятели от 20 г. и ходели на смяна всяка нощ заедно. Двамата, за да  убиват времето игрели по цяла нощ на шах, табла, карти и всякъкви подобни игри. Една вечер обаче единият споделил, че има лична работа и се налага да не идва на смяна. Извинил се на колегата си, че за пръв път от 20 г. няма да му прави компания и че ще прекара една безкрайно скучна и дълга нощ сам в кантона. Когато пак, двамата били пак на смяна, той отново изказал съчувствието си. Колегата му, обаче с усмивка отвърнал:
 -  Напротив колега! Не знаеш каква, вълшебна вечер изкарах! Седя си аз и се чудя какво да правя, когато  когато изневиделица чух писъци. Излизам аз с фенера и малко по на долу по релсите виждам да лежи прекрасна гола жена, Прикована с вериги. Взех лост, освободих я от веригите и я посдлоних на топло в кантона. И от там като се почна един бурен секс, от пред- отзад, отпред отзад, а така цялата нощ.
Тогава приятелят му с огромнен  си очуден поглед го попитал.
- А свирки !? Свирки нямаше ли ?
- Кави свирки бе !? Тя беше без глава ! :sarcastic:

topalov:
За оправяне на снощното настроение:

http://www.dailymotion.com/video/x8hep_monkey-vs-two-tigers_news

refil:
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :haha: :haha: :haha:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия