Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Вицове и интересни линкове

<< < (93/361) > >>

pach:

--- Цитат на: pavel75 link=topic=1196.msg62660#msg62660 date=1309424403 ---Видях го в един сайт:

Събуждам се с варненски чайки, в бургаския ми хотел; закусвам карнобатска гроздова с македонско мезе; шефът ми – павликенец – ни отпуска „габровски“ премии; а колежката ми от Хаскюю ми жужи на главата като русенски комар. А в края на деня жадувам за нещо ПЕРНИШКО!!!! Винкел!

--- Край на цитат ---

Да !!!! В нашия !!!  ;)
(четири поста над теб)
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :hi: :pleasantry:

pavel75:

--- Цитат на: pach link=topic=1196.msg62662#msg62662 date=1309425039 ---
--- Цитат на: pavel75 link=topic=1196.msg62660#msg62660 date=1309424403 ---Видях го в един сайт:

Събуждам се с варненски чайки, в бургаския ми хотел; закусвам карнобатска гроздова с македонско мезе; шефът ми – павликенец – ни отпуска „габровски“ премии; а колежката ми от Хаскюю ми жужи на главата като русенски комар. А в края на деня жадувам за нещо ПЕРНИШКО!!!! Винкел!

--- Край на цитат ---

Да !!!! В нашия !!!  ;)
(четири поста над теб)
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :hi: :pleasantry:

--- Край на цитат ---

Незнаеш колко си прав!  :dirol:

TANO:
Събуждам се с локомотивна свирка на 03 серия генерирана от китайска платка за цифрово управление, докато закусвам си карам модел на 46 серия произведен от италианска фирма, макетът ми - уж на българска тематика е направен почти само от немски части и в края на деня жадувам за нещо нашенско - дизелово Дезиро направено от Тониеми ;D

refil:
 :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :lol: :lol: :lol:

toniemi:

--- Цитат на: TANO link=topic=1196.msg62679#msg62679 date=1309434669 ---Събуждам се с локомотивна свирка на 03 серия генерирана от китайска платка за цифрово управление, докато закусвам си карам модел на 46 серия произведен от италианска фирма, макетът ми - уж на българска тематика е направен почти само от немски части и в края на деня жадувам за нещо нашенско - дизелово Дезиро направено от Тониеми ;D

--- Край на цитат ---
:this: :fie: :on_the_quiet: :lol: :pleasantry:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия