Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Вицове и интересни линкове

<< < (11/361) > >>

br185:
    Знаете ли какво е това политика  ;)!? Ако не знаете ето една история от която се надявам да разберете! И така. Имало едно време... Оппппааа това е друга история! Та значи:

Едно момченце попитало баща си:
  -Татко, какво е това политика?
  -Ами как да ти обясня по-ясно? - отговорил бащата. - Аз съм демокрацията, защото аз печеля парите, майка ти е правителството - тя ги харчи. Ти си народът - за теб се грижим. Прислужницата е работническата класа, а малкото ти братче е бъдещето.
  Детето - разбрало-не доразбрало, продължило да си играе. През нощта се стреснало нещо, отива при майка си и гледа, че тя е заспала. После минава през стаята на малкото си братче и вижда, че то се е наакало. Поглежда в стаята на прислужницата и вижда, че е в леглото с баща му... На сутринта хлапакът тържествено заявил:
  -татко разбрах най-после какво е това политика! Докато правителството спи, демокрацията чука работническата класа, на народа никой не му обръща внимание, а бъдещето е цялото в [*цензурирано*]!

... и КРАЙ!

gts.best:
 :drinks:Много сладък и достоверен ВИЦ !!!!! :drinks:

pach:
 :clapping: :clapping: :clapping: :good:

TANO:
Чудих се дали да не го постна това в "Правилата на форума", но все пак тука му е мястото. Поздрави за екипа на сайта. :)

Седят трима в една лодка и ловят риба. Единият поглежда замечтано слънцето и въздъхва:
- Слънцето залязва.
Вторият поглежда хоризонта и допълва:
- Откога не съм виждал такъв красив залез.
Третият без да продума ги бута във водата. Те изплуват и го питат:
- Защо ни бутна?!?
- Теб за офтопик, а него за флууд.
- Кретен, ти полудя ли бе!
"Модераторът" взима едно гребло и ги удря по главите:
- За обида - бан!

pach:
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 :clapping: :clapping: :clapping:
 :drinks: :drinks: :drinks:
 :friends: :party: :beee:

Навигация