Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Вицове и интересни линкове
pach:
Страница 29 на същата тема...http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,1196.msg59770.html#msg59770
...тук почнахме да не си разказваме вицове, ами да си казваме номера на страницата!
(подобно на оня стар виц за лудите с номерираните вицове)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:hi:
mill:
Баба и дядо решили да правят секс! Дядото започнал да мисли как да го вдигне,мислил,мислил и взел две дървени пръчици,завързал ги от двете страни на мъжеството и самолета се вдигнал.Почнали бабата и дядото да правят хубавото нещо и по едно време се обадили яйчниците :
-Всякакви бяха влизали тука,ама такъв на носилка за пръв път идва :lol: :lol: :lol:
n_sirakov:
В едно село трима дядовци се лъжели и първия казал:
–Е като тази година такива големи ябълки не съм имал, по 3-3,5кг едната, огромни са.
вторият леко се възмутил и не закъснял
–А моите са толкова големи че сам човек трудно ги вдига.
третия изчакал малко, позамислил се и казал
–Моите не бяха много големи ама имаше една дето за да я извадим от градината се събрахме седем души и отидохме с каруцата, едвам я качихме.
–Да бе да и сега ще кажеш че каруцата се е счупила
–Не бе излезе един червей от ябълката и изяде магарето,,,,,,,,,,,,,,,
:drinks: :drinks: :drinks:
n_sirakov:
http://www.vbox7.com/play:70fdd179
Mixy:
Станков не е предлагал Гол Хуй на ЦСКА
Българският треньор на китайския Аербин (Далиен) Александър Станков сподели пред БЛИЦ, че никога не е предлагал свой футболист на ЦСКА. Спецът е афектиран по повод информациите, че навива босовете на "армейците" Димитър Борисов и Иво Иванов да привлекат Гол Хуй на "Армията".
"Наистина така се казва момчето. Някои му казват Гоу Хуй, но е Гол Хуй. Той е най-добрият футболист в отбора ми, голмайстор е. Никога не съм го предлагал на ЦСКА. Няма как да дойде в България", коментира Станков.
"Явно някои медии решиха да си направят шега заради звучното му име", добави спецът, който изведе Аербин (Далиен) до промоция в елита на Китай.
:lol: :lol: :lol:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия