Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Вицове и интересни линкове

<< < (122/361) > >>

BaHkaTa:
Злия вълк редовно тероризирал зайко байко. Където го видел го пребвал от бой с и без повод. Мятал го по земята след това го изтупвал по дърветата докато му се кръстоса погледа. Заека само го псувал на ум и мислил абе ще дойде и твоя ред мамицата ти вълча!

Ей на една вечер вълка за запил с мечката в горската кръчма. Видял заека че му се удава момент да си отмъсти. Зачакал търпеливо в гората. Вълкът пиян залян тръгнал да се прибира. Заека му изкача от засада и почва да го налага с невероятна злоба псувайки го на всеки нанесен удар. Направо го убил от бой. Проснал го на горската пътека като килим. Тръгнал си доволен зайко байко и си подсвирквал пък си рекъл на ум абе май малко му беше. Върнал се и му наврял целия колец в задника. А така!

На следващия ден заека ни лук ял ни лук мирисал. Среща вълка едвам ходи с патерици целия в бинтове. Лелеее вълчо какво ти има защо така си бинтован едвам ходиш ?!
Мани зайо не питай, снощи така съм се напил не помня колко часа съм бил на ринга и с кого съм се бил значи да му стисна ръката. Ех значи казал заека здраво са те подредили. Направо страх ме хваща като те гледам така бинтован едвам ходещ.

Това съвсем не е най страшното зайо. Сутринта като отидох до тоалетната и си изсрах гръбнака !!
Лелее това наистина е било много болезнено.
Най болезнено беше докато си го вкарам и наместа отново!

pach:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :on_the_quiet:

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

:fool: :fool: :fool: :fool: :fool:

D2:
Тази кака бая сладолед е илизала, та да направи такава яка джука! :on_the_quiet: :on_the_quiet: :on_the_quiet: :on_the_quiet: :on_the_quiet: :on_the_quiet: :on_the_quiet:

Best Ripper:
Мчи как мислиш е събрала стотинки за тая количка? То сладолед, сладолед, сладолед...  :haha: :lol: :spiteful:

Gervasii:
Май не е на лизинг купувана  ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия