Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Вицове и интересни линкове

<< < (128/361) > >>

toniemi:
 :lol: :lol: :lol: :lol:

ankar:
http://www.youtube.com/watch?v=Y9wezkq5X20&feature=player_embedded#!

gregary:
   Български патриот пред народното събрание в Скопие развява българското знаме и казва високо:
   -Аз съм българин!Аз съм българин!Аз съм българин!
   Край него минава пиян мъж и му казва:
   -Епа, кой ти е крив?

Der Hetzer:
След като на скоро четох, че като малък Кубрат Пулев боксирал контрольорите в градския транспорт, сега започна да ми става още по-симпатичен след като се натъкнах на това:

Наскоро Кубрат Пулев коментирал пред познати, че няма да се замисли да смачка слави трифонов, барабар с охранителите му. Той казал, че дългия трябва да се моли да не го срещне по улиците на София, защото щяло да стане страшно.

ако това се случи - най-тържествено обещавам да си щамповам тениска с лика на Кубрат Пулев  :yes:

Best Ripper:
Три еврейки хвалят синовете си. Първата казала: "Моят син е преуспял. Той е най-добрият адвокат в Ню Йорк." Втората казала: "Това не е нищо. Моят син е най-добрият лекар в Ню Йорк." А третата рекла: "Моят син не е преуспяващ. Той дори няма хубава работа и е хомосексуалист. Но затова пък има двама страхотни приятели. Единият е най-добрият адвокат в Ню Йорк, а другият е най-добрият лекар в града."

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия