Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Вицове и интересни линкове

<< < (165/361) > >>

Adrian:
интересни снимки  тук

Adrian:
Кралят на ВМП решил да 'ожени' макеТТа си в ТТ за някой умен и талантлив хобист...понеже го влечало H0 де
Повикал трима чеТТници от различни клубове и им рекъл:
- Който ми донесе най-много топки за пинг-понг за 24 часа - ще се 'ожени' за макеТТа ми!
След един ден:
1-ят  се върнал с един кофа токи за пинг-понг.
2-ят се върнал с един бидон топки.
Връща се 3-ят - Pach - целия пребит, насинен - едвам ходи... Кралят го попитал:
- Какво стана, момко, защо не носиш никакви ттопки за пинг-понг?
А Pach хлъцнал:
- ЗА ПИНГ-ПОНГ ЛИ ?!! АЗ ЧУХ ТОПКИТЕ НА КИНГ-КОНГ !??

Добре дошъл , о ! Кралю !

Best Ripper:
Off-Topic:На голям концерт се срещат Венци Рипъра и Адриан МузикантИто... Като истински почитател на праведната и твърда музика Рипърът е облечен в черно, като почитател на незнайни и разнообразни стилове МузикантИто е в шарени дрехи.
 МузикантИто: Я, Венци Металиста!
 Рипърът: Я, Адри Пе*ераста!

Adrian:
Off-Topic:Двама ВМП техници,  шефче - Ripper и стажант- Pach, като добри тимуровци се притекли на помощ на една жена, чиято канализационно-отходна шахта се задръстила  догоре с  [*цензурирано*].
Ripper без колебание се съблича и се гмурка вътре. След малко изплува:
- Ключ 16!
Pach подава. Онзи пак се гмурка, изплува:
- Ключ 20!
Pach пак подава...
- Ключ 29!
Минава време, Ripper се помотал там, изплува - фекалиите се оттичат. Аварията е ликвидирана. Излиза от шахтата, поизчиства се и с гордост произнася:
- Учи се, Pachoo, иначе цял живот гаечни ключове ще подаваш!

BaHkaTa:
Момчета, повечето тук ви познаваме и знаем колко силно се "любите и мразите", но има и други форумни участници, който не ви познават "приказката". За да се предпазим от възможна ескалация и разгорещяване (то и без друго си е жега) ще ви помоля да спазвате добрия тон и без лични нападки и заволюирани намеци.  Ударете по няколко студени бири да се охладите малко.

И тъй като сте си стари дружки и за да не се сърдите ще ви номинирам и двамцата с по едно модераторско предупреждение с тежест от 10% за обида на форумен член.

От форумната администрация.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия