Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Вицове и интересни линкове
gts.best:
Нека си припомним и това...........
Руските варвари в Източна Европа 1947 година: Инструкция за управлението на окупираните от Съветската армия източноевропейски държави. Строго секретно.
И Н С Т Р У К Ц И Я
за управлението на окупираните от
Съветската армия източноевропейски държави
Строго секретно! КАА/08.113,
Москва, 2.VI.1947 г. НК/003 47
1. В сградата на посолството да не се приемат местни информатори. Срещите да се организират от наши специални служби на публични места. Посолството приема информации чрез специалните служби.
2. Да не се допуска контакт между нашата войска и цивилни лица от страната. Забраняват се посещения на местни лица от нашия офицерски състав, контакт на войници с местни жени или на войници с войници от страната и нашата войска.
3. Да се ускори ликвидирането на граждани, които участват в или симпатизират на партии и организации отпреди войната и възстановили се след нея без нашето съгласие. Да се използват за тази цел всички конфликти и недоразумения между тях, а също така и въоръжена опозиция.
4. В политическите репресии да се използват войници от армията (възстановена на наша територия) и след това да се ликвидират тези войници.
5. Да се ускори съединяването на всички социалистически партии в една – комунистическа, като всички водачи на тази партия да бъдат предварително утвърдени от органите на нашите специални служби.
.........................................Останалото може да се прочете ..............
http://www.extremecentrepoint.com/archives/7624
Adrian:
&bgflag :haha:
Adrian:
В една хижа край Пловдив професор Пач разказва за България вече няколко часа наред.
- Извинете, че говоря толкова подробно, но нямам часовник - казва той.
- Зад гърба ти виси календар - се провиква Рип от аудиторията.
Бъдещият младоженец Пач осъжда с приятелката си бъдещето.
- Обещай ми, скъпи, че ще се откажеш от груповия кекс с кактуси - казва тя
- Да, скъпа.
- И от забегването в Железница ?
- Да, скъпа.
- И от срещите всеки четвъртък ?
- Мдааа, това ли е всичко?
- От какво още мислиш да се откажеш?
- От сватбата !
Учителят дава съчинение на учениците:
- Съставете разказ, в който да употребите всички дни от седмицата.
Рипчо написал: "В неделя отидох при Адриан . Той ми продаде такъв як сет на Мерклин, че го превеждах в понеделник, вторник, сряда, четвъртък, петък, та остана даже и за събота!"
Adrian:
Пач и Рип измъчват Адриан , за да го накарат да спре да пише истината за тях :
- Ще се откаже ли?
- Не, всичко опитах, не ще !
- Изгори ли му петите с поялника ?
- Да! 40г работя това !! :pleasantry:
- Пусна ли му 220V ток?
- Ама разбира се, как без ток!? Само че е 169V ! :beee:
- Отряза ли му кутрето?
- Да бе шефе! Нали е пианист хахахх
- А прочете ли му превода ми за Мерклинската централа?
- Е шефе, аз да не съм ЗВЯР! ! ?
- Поне превода за стрелките му прочети ?
- Ама , шефе , нали го искаше жив ??
Best Ripper:
Решил Адри да прави макет /оу май ДОГ!!!/. Купил си цифрова централка, ама от страх да не го удари /евентуално, просто хипотетично/ някакво неясно напрежение от 169 до 234 волта AC /не АЦ-стреличка-ДЦ/, просто я вързал за батериите на синтезаторчето, а него заключил в калъф. Цяла седмица цепил, лепил, вулканизирал, кроил, бичил... Накрая дошло време да прави спойки по жици, релси, траверси, локомотиви, декодери и прочие неясни неща. Купил си най-яката станция за запояване от ибей /решил да я шитне на двойна цена на някого в БГ, ама не му се отворил парашута и той решил да запоява/ и почнал едни спойки, едни запойки... Цяла седмица се мъчил. Накрая едва изчакал да дойде четвъртък за Срещата на трапезния моделист и тича през глава, с бинтовани ръце, с кървясали безсънни очи, с треперещи от липса на бира крака... От вратата вижда Пач и му се нахвърля с жалки вопли и молби:
- Пач, ти велики спойкаждио, мастър на 1000-та човки, кажи ми какъв е чалъмът на тия спойки? Без ръце и очи останах, 200 лв. ток навъртях, една читава спойка не мога да докарам.
Решил Пач да се покаже на добро другарче и почнал да обяснява - първо това, после онова, после трето...
Адри все го прекъсва:
- Абе и аз това правя, ама нищо не се получава! Дай ела да ми покажеш на място, моля те много, ща черпъ 100 бири!
Склонил накрая Пач да иде на място...
На срещата следващия четвъртък Пач пристига същисан, загубил ума и дума. Всички присъстващи го питат:
- Казвай какво става с Адри, много го е закъсал, помогна ли му?
Пач отвърнал:
- Леле, леле, леле, мале, мале, малее... Тоя Адри, с тоя негов ентусиазъл, който го има, щеше да е най-добрият по спойки в света, ако държеше поялника от правилната страна, за дръжката! :spiteful:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия