Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Вицове и интересни линкове

<< < (182/361) > >>

Adrian:
Ей това го изгледайте докрай  :haha:

не ти ли тръгва ? - ами регни се в Бука

Rizar:

--- Цитат ---Ей това го изгледайте докрай
--- Край на цитат ---
Ето нещо подобно.  ;D
http://vbox7.com/play:ab1e782590

Adrian:
Застанал Рипето пред вълшебното огледало и попитал :
- Огледалце , огледалце , я с ръчичка на сърце
  да ми кажеш кой е най-Голям  във  мащаба ми ТТ ?
Огледалцето троснато отвърнало :
- Вземи да мръднеш , че нищо не виждам от теб !!

Best Ripper:
Синчето на една мутра станал тийнейджър, но не знаел как да си хване гадже. Нали затова пък майка му била по-отракана, хванала го и му вика:
- Слушай сега. Отиваш в някой бар, сядаш на бара, оглеждаш се и като си харесаш някоя, ми се обаждаш на GSM-а. Разбра ли ме?
- Да бе, майко.
Отишло момчето в бар, седнал на бара, поръчал си марково уиски и се заоглеждало. Харесало си нашият една супер яка мадама. Вдигнал телефона и се обадило на майка си.
- Сега кво да прая?
- Ами....отиваш при нея, заговаряш я, черпиш я нещо. След това я изкарваш на ресторант, отивате на дискотека и щом тя поиска да си ходите, ти веднага я откарваш до тях. Щом стигнете пред тях, я питаш дали можеш да се качиш да пиеш едно кафе. Щом тя отиде да прави кафето ми се обаждаш.
Хванало се нашето момче и направило всичко, което казала майка му. Щом се качило в тях и момичето отишло да прави кафето, той веднага набрало майка си.
- Сега какво да правя?
-Ами хващаш най-твърдата част от тялото си и я завираш там от където пишка.
Не минали и 5 минути и телефонът на майката отново звъннал.
- Нали ти казах какво да правиш бе, [*цензурирано*] с......
- Извинете, вие ли сте майката на Киро?
- Да?!
- Добре, сега елате да изкарате крака на сина си от тоалетната ми чиния.

Mixy:
Тоя го знам в малко по-различен вариант, от времето на пътвите GSM-и:

Мутра отива на бар и си харесва готина мадама, ама не знае как да я свали и звъни на шефа:
- Шефе, обаждам ти се от мобилния. Тука... такова... има едно готино гадже – к’во да правя?
- Ами питай я как се казва, почерпи я едно питие, кажи й да ти разкаже от къде е, с какво се занимава и т.н.
След малко, мутрата пак звъни:
- Шефе, обаждам ти се от мобилния. Ами... тая май ме харесва, сега к’во да правя?
- Ами качи я в БМВ-то, повозете се, после я заведи у вас, почерпи я пак и действайте.
След един час, мутрата пак звъни на боса:
- Шефе, обаждам ти се от мобилния. Начи... у нас сме, мацето се съблече и отиде в спалнята, аз... сега... к’во да правя?
- Ами заври й го бе, тъпунгер смотан!
Не се минали и 5 минути и мутрата пак звъни:
- Шефе, обаждам се от уличния автомат долу. Сега к’во да правя?
:)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия