Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Вицове и интересни линкове
Adrian:
Един младеж отишъл при Великия майстор Toniemi и казал:
- Велики, научи ме на жп моделизъм!
Но Великият майстор отвърнал:
- Да, ще те науча на това изкуство. Но сега не приемам нови ученици. Ела след година.
След година младежът се върнал.
- Велики учителю, научи ме на жп моделизъм!
Майсторът се начумерил (понеже учениците му били през к*ра)и отвърнал:
- Да, ще те науча на това изкуство, но преди това трябва да се научиш да постигаш вътрешна хармония.
В течение на 3 години всяко утро съзерцавай изгрева на слънцето, а всяка вечер – залеза му.
След три години младежът се върнал.
- Велики учителю! Три години всяка сутрин съзерцавах изгрева, а всяка вечер – залеза. Научи ме на жп моделизъм!
- Добре – казал Великият майстор. – Но преди това трябва да се научиш да постигаш невъзможното. Върни се, когато се научиш да левитираш на пет метра от земята.
След пет години младежът се върнал, вече не толкова млад.
- Велики учителю! Пет години всеки ден се посвещавах на усилени тренировки и сега вече умея да левитирам над земята – казал той и се издигнал на пет метра във въздуха.
- БАСИ МАЙКАТА! – възкликнал Великият майстор.
Adrian:
Ако имаш две ризи, дай едната на Петев.... :haha:
Adrian:
Adrian кандидатства на работа в "Хоби свят" - голям универсален магазин за влакчета край Красно село в София. Шефът Жоро го назначава на пробен срок.
Първият му работен ден е дълъг и изморителен. В 5 часа шефът идва и пита колко сa продажбите.
- Само една – отвърнал скромно пичагата.
- Как така само една – ядосaл се Жоро – Повечето продавачи правят по 20-30 продажби на ден. И колко пари докара?
- 300 001 лв - смирено докладвал и леееко си прочистил гърлото убавецЪт .
- Ка го тхлъц м? – разтреперил се шефът и неволно докоснал мустака си .
- Ами, дойде един мъж, на когото продадох първо малка релсичка, после стрелка и накрая всички релси и стрелки. После му продадох стартов комплект на ROCO , поговорихме си и той купи цялото производство на ROCO за посл тримесечие.. Попитах го къде ще ги кара, а той отвърна: “не знам”. Заведох го зад щанда - той хареса склада и го купи. Човекът се притесни, че фолксвагенът му няма да може да тегли ремаркето с покупките, затова му продадох и служебния бус!
Шефът отсъпил две крачки назад и възкликнал учидено:
- Продал си всичко това на човек, който е поискал само една релсичка ?!
- О, не – изчервил се Adrian – Той търсеше откъде да купи тампони на жена си, а аз му казах: “И без друго уикендът ти е провален, защо не покараш влакчета?”
:blush2: + :buba: = :neo:
ПП малий , какво ли не прави човек за 10% отстъпка от Хоби свят , ей :drinks:
Gervasii:
А какво би направил човек за 20% при Тихомир..... при мисълта, че е търил кактуси..!?
Adrian:
хаха вървял си Пачи и не щеш ли насреща му Рипето ,
пита учтиво нашият :
- оо, Рипе , как си ?
- ми как да съм , макетът в ТТ ми е готов , и ВМП спретнах , сега обучавам последователите си , получих златна значка за най-добър превод на Мерклин , ходя в клуба да помагам за ТТ модулите ...яко бачкане , брат! Ами ти..?
- аз отивам да си платя интернета...
- аха, това ясно ...ами иначе ?
- е ... иначе ще ми го спрат !
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия