Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
как ви възприемат околните
rambo001:
И по точно има ли изказвания от рода на "кво си се побъркал с тее влакчета бе" и получавате ли подкрепа и разбиране.
Аз лично получавам подкрепа от приятелката ми и от околните но не и разбиране има и присмешки :haha: но това е неизбежно, те просто не разбират колкото и да им обяснявам че това е сериозно хоби
EMPEROR:
Има хора дето пият, има хора дето пушат, има хора дето дават пари по жени, по коли, по квото се сетиш. Всеки сам решава къде ще си дава парите... и ако приятелите ти не те приемат такъв какъвто си, просто се замисли за това с какви хора дружиш... :)
XRISTO:
Присмехулниците не знаят за хобито ми и никога не бих им казал.Този тип хора умеят да осмеят и опошлят всяко едно твое занимание (колкото и неексентрично да е то) в очите на другите.Хората, на които вярвам знаят, но те са достатъчно тактични за да не ме разнасят насам - натам.Единствен в града съм(доколкото знам) и от други хобисти няма и как да се знае с какво се занимавам.
KRAKOMOBILA:
Не е важно какво мислят другите, важното е ти да се кефиш на хобито си и да не те е срам от него - независимо какво ще ти кажат другите. :spiteful:
Der Hetzer:
Който и да реши че може да ми се смее за влакчетата, за абсолютно всеки (и имам предвид точно абсолютно всеки от външния свят) веднага мога да намеря най-малко 3 (словом три) причини аз да му се смея :yes:
Така че ме интересува какво си мислят за мен, защото аз пък изобщо не си мисля за тях :haha:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия