Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Аналогово управление | Analog Control

Идеи за автоматизиран ЖП прелез

<< < (16/18) > >>

optron:
Тази автоматика е за реална жп линия. В случая с моделизма е неприложима, тъй като ние захранваме влаковете чрез релсите. Но пък косвено ми пробута една идея. Тя ще работи при осветени вагони. Ще я обмисля...

pach:

--- Цитат на: optron link=topic=1205.msg31175#msg31175 date=1258135662 ---Тази автоматика е за реална жп линия. В случая с моделизма е неприложима, тъй като ние захранваме влаковете чрез релсите. Но пък косвено ми пробута една идея. Тя ще работи при осветени вагони. Ще я обмисля...

--- Край на цитат ---

Ти сериозно ли я възприе!??? :this:
Не знаех че хобитрафовете стават да оправим БДЖ-то... :ok:
Тя си е наистина на реална - в мащаб 1/6  :spiteful: :pleasantry:
Ммммм, топлата вода я откриха май доста отдавна...
 :yes: ;D ;D ;D

bdz43r:

--- Цитат на: optron link=topic=1205.msg31175#msg31175 date=1258135662 ---Тази автоматика е за реална жп линия.
--- Край на цитат ---
Всъщност е доста далече от автоматиката за нормална ЖП линия.

optron:
Исках да кажа, че става за железница, при която токоподаването не е изцяло от релсите (дизелови локомотиви или електрически, захранвани чрез пантограф). При този тип, следенето за заетост може да става чрез релсите, като се следи за проводимост между тях. Този принцип се използва и при реалните железници, нали?

optron:
А я ми разкажете за контактните вилки? Някой ползвал ли е такова нещо?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия