Други организации и клубове > Приятели | Friends

Турски клуб MODEL TRENCILER

<< < (4/9) > >>

Adrian:
Merhaba , Harun ,
I am Adrian and I salute you !
Cheers , man , and welcome.
First I want to share with you my adventures with signing in your forum :)
It is very hard to understand where and what to write , couse the Turkish is
unknoun to me. You need English ver. @! - as we need it too  :yes:
At last I did a succesfull trial and made an account named 'Ad' , after a while I received
mail , wich confirming my registration , but still I can't log-in ??
Can you help with it ?
This is my second trial , before a time I searched for Turkish railway-hobby sites , couse I wanted to exchange TCDD wagens for BDZ ( from Balkanexpress set of Sachsenmodelle) , and the trial was un-succesfull  - again I couldn't to log-in.
Now I'm happy that the connection is done ! Hopping to have wonderfull friendship !

Adrian

накратко :

Приветствам те , наздраве  и добре дошъл !
Първо да споделя за приключенията си с регистрирането си във вашия сайт
Тъй като нищо не разбирам на Турски не е ясно къде и какво да се попълва.Затова е нужен Английски вариянт както на вас - така и на нас.
След като най-после се регистрирах - и получих потв. мейл ,
сега пък не мога да вляза ; надявам се да ми помогне с този проблем.
Такъв опит съм правил и преди време - когато търсих турски фенове с които да разменя TCDD вагони от Балканекспрес - с БДЖ - ейските - пак от сета. За съжаление и тогава не успях да вляза.
Радвам се ,че връзката е осъществена и се надявам на ползотворно приятелство !

pach:
За руснаци и ръмънците имах предвид да им прехвърлим в този раздел темите , с една дума чужденците да са на едно място , а не по целият форум.
Нищо че румънеца ни демонстрира как си прави макета , ремонта на локомотиви и т.н.
Идеята ми за "приятели" (не че имам нещо против някой от тях ) да съберем на едно място темите (открити от тях тук) от чужденците в един раздел с ново име (пак казвам - "приятели" нещо много фамилиарно ми звучи) като например "външни връзки" , "задгранични моделисти при нас" или нещо подобно.
Само предлагам де...
Отивам да чета турците...
А да , нека колегите които пишат на чужди езици , да бъдат така добри отдоле да го преписват и на български , щото сега отивам първо да си преведа какво е отговорил брат Адри на турчина...
нещо тъпо ми се вижда , да си превеждам и българските наистина приятели ... :swoon:
 ;D

Adrian:

Пардон ! - превеждам ... :pleasantry:

pach:

--- Цитат на: pach link=topic=1217.msg17290#msg17290 date=1232088624 ---
...Отивам да чета турците...

--- Край на цитат ---

Ха , и аз като Владо - свърших ... :yes:
Нищо не им разбирам , и в гугъла няма турски език...
Пък и те май си падат по лилипут и американският тип железници...
Абе с една дума - май само картинките ще им разгледам... :on_the_quiet:
 :)

XRISTO:
Значи, от  "proses" магазинчето този  обръщател  на "Hornby" ми се струва доста евтин и май доколкото разбирам е автоматизиран или поне моторизиран.  ;D http://proses.com/oscommerce/product_info.php?cPath=21_28&products_id=348

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия