Други организации и клубове > Приятели | Friends
Турски клуб MODEL TRENCILER
EMPEROR:
Не е дошъл турчина да си я направи тая тема, така че след като ти си приятел с румънеца, нищо не ти пречи да пуснеш една тема на неговия клуб, вместо да се чудиш каква глупост да изръсиш пак...
pach:
Ни ви понася нещо???
Задавам конкретен въпрос , а получавам политически отговор. Обвиненията ще ги пропусна...
Уточнявам - не съм приятел нито с румънеца , нито с турчина , нито с модератори от тук (нищо лично Лъчо), та за това се чудя от къде идва името на раздела .
Аз вече веднъж го предложих , да се смени името с нещо по неутрално от типа "Задгранични гости" или "Чуждестранни моделисти при нас" , ама както казах в поредната си глупост - това е от мен , не от приближените в този форум.
Нещо много сте докачливи , явно усещате ,че се размириса!
Споко човече , в хобито съм не да търгувам , а да си доставям удоволствие!!!
(впрочем това мнение също ми достави удоволствие :haha: :haha: :haha:)
Така или иначе , решението за мен вече е взето (не от мен),
нека да се насладя на последните мигове от форумният живот!!!
EMPEROR:
"Чуждестранни моделисти у нас" звучи добре, но ние не представяме отделни хора, а клубове... а и тия клубове не са у нас. Измисли име което "да не ти мирише" и да отговаря на действителността и ще го сменим, за да ти се хареса, пък дано после някой не ни обвини, че имаш връзки с нас :)
pach:
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=1217.msg18407#msg18407 date=1233301263 ---"Чуждестранни клубове у нас" звучи добре...
--- Край на цитат ---
:)
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=1217.msg18407#msg18407 date=1233301263 --- а и тия клубове не са у нас.
--- Край на цитат ---
Дай критерии за приятелство между клубове моля?
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=1217.msg18407#msg18407 date=1233301263 ---... за да ти се хареса,
--- Край на цитат ---
Не на мен , а на всички , нали се търси баланса ?
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=1217.msg18407#msg18407 date=1233301263 ---...пък дано после някой не ни обвини, че имаш връзки с нас :)
--- Край на цитат ---
Няма страшно , много се угрижихте , от тази вероятност ...
Ако трябва , клетвена декларация ще подпиша , за тия дето още не са го разбрали , че не е така.
Край (поне за мен).
EMPEROR:
"Чуждестранни клубове" без "у нас" и си стискаме ръцете. Или
"Представяне на чуждестранни клубове" ?
А защо не "Други български и чуждестранни клубове"
Още едно предложение - 2 раздела: "Български клубове" и "Чуждестранни клубове"
--- Цитат на: pach link=topic=1217.msg18410#msg18410 date=1233301841 ---
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=1217.msg18407#msg18407 date=1233301263 ---... за да ти се хареса,
--- Край на цитат ---
Не на мен , а на всички , нали се търси баланса ?
--- Край на цитат ---
На всички? Аз друг освен теб не видях да възразява, но няма проблем, всичко за клиента :haha:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия