Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Колко често "карате"?

<< < (6/7) > >>

Vlado:
Преди четири години имах действащ макет и карах доста. Сега личният ми макет е разглобен и на практика неработещ, но имам на разположение клубния макет. Въпреки това нямам особено желание да карам. По-скоро удоволствие ми прави в къщи да човъркам по някой модел на подвижен състав или гара, а сега най-вече по кораба на De Agostini, който не ме оставя много, много без работа.  :)

Milenski:
Привет и от мен,

Аз съм си направил маневрено депо и там раздвижвам машини поне по веднъж в месеца :)

Rizar:
Аз всяка седмица си подкарвам влаковете и си ръчкам и строя нещичко по макета.  ;D Например днес направих един прелез на аухаген и след това си ги покарах.  :drinks:

hristo_t:
Моите модели са си в кутии, но понякога ги вадя и аз да покарам малко. В началото имах нещо като макет, с тунели и планини.

След работа задължително покарвах по 1 час. Сега след работа маневрирам с  детската количка. Жена ми ме чака пред входа на блока и с най голямо удоволствие ми връчва бебето.
Така че за момента съм ограничил карането до веднъж седмично. Установих че бебето макар и 4 месечно се заглежда по движещите се шарени вагончета, а бръмченето на локомотивите го приспива.

WOLFMX:
Много рядко. Задконтролерното устройство повреди доста локомотива и захранващата релса и сега от близо година е капоо.  :( :wacko:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия