Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Колко често "карате"?
tazcho:
--- Цитат на: hristo_t link=topic=122.msg82980#msg82980 date=1350926837 ---Моите модели са си в кутии, но понякога ги вадя и аз да покарам малко. В началото имах нещо като макет, с тунели и планини.
(Image removed from quote.)
След работа задължително покарвах по 1 час. Сега след работа маневрирам с детската количка. Жена ми ме чака пред входа на блока и с най голямо удоволствие ми връчва бебето.
Така че за момента съм ограничил карането до веднъж седмично. Установих че бебето макар и 4 месечно се заглежда по движещите се шарени вагончета, а бръмченето на локомотивите го приспива.
--- Край на цитат ---
да ти е жив и здрав бебока или бебочката само да те успокоя , моя след месец става на 3годинки и сега ме ръчка всеки ден да правим нещо по макета , така че след годинка две ще започнеш пак да загряваш влаците :good:
Ivo Nedkov:
В последните месеци нямах възможност да се занимавам с хобито, :(
но се надявам в почивните дни (поне веднъж седмично) да намирам време и да карам влаковете. :)
При положение, че си имам и макет, направо е грехота да си стои неизползван... :yes:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия