ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
Представяне на Best Ripper
pach:
--- Цитат на: zazo link=topic=46.msg11377#msg11377 date=1224142031 ---Стига бре хора, така ще се надъха, че после няма да може да се говори с pach ;D ;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
Коя е тоа "расн" ???
;) ;D
vania85:
Привет и от мен "Best Ripper"! Историите свързани с хобито, на повечето от нас започват почти по един и същи начин! Особенно на тия които сме започнали 60-70 те години :o :o :o "Първият сет" Ех спомени ::) ::) ::)
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=46.msg11335#msg11335 date=1224078956 --- първия комплект размер НО - една елипса с един див двумоторен електровоз с три сребърни вагона
--- Край на цитат ---
Сигурно това имаш предвид: Аз го имам от 64та година ;D Първият ми е и още го пазя ;) Даже увеличих броя на вагоните от 3 на 6 ;D ;D ;D Извинявай ако това ти навява някакви спомени и тъга по НОто :'( :'( :'( ТТ също е супер, така че давай смело напред :) :) :)
Best Ripper:
Васко, направо ми бръкна в душата... Същият електровоз и 3 сребърни вагона ми беше първия сет... :'(
vania85:
Венци, наистина сета е невероятен, особенно локомотива! За мен това е един от най-красивите електровози! Както при парните и при дизелите има красавци така и тук. Качествата на модела са също отлични, предвид годината която е произведен!!! Този електровоз е СС 7100 . Модификацията на PIKO, която имам е СС 7001 на NSCF (колекционерска рядкост), тъй като вече отдавна не се произвежда ;) Има и други фирми които, които са произвеждали през годините този модел в различни мащаби включително и ТТ ;D ;D ;D Ако те интересува, прилагам странница от сайт в която има всички фирми, които го правят. Има и таблици с техн. данни за модела на всяка фирма (мащаб, тегло, година на производство, размери и т.н.) http://www.modellbahnmuseum.net/674.0.html
Adrian:
на Lemaco най-ме кефи :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия