ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself

Представяне на Best Ripper

<< < (2/5) > >>

martzaro:
Привет всем болейщикам!!!

Maktub:

--- Цитат на: muncho link=topic=46.msg11360#msg11360 date=1224096710 ---
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=46.msg11335#msg11335 date=1224078956 ---Занимавам се и с друго хоби - преводи на филми и направа на субтитри, но мисля с него да понамаля, че ми поомръзна..

--- Край на цитат ---

А добре дошъл.Благодаря ти за преводите които си правил.Ама глей ся,то ако се откажеш от титрите....влакчетата и те шЪ вземат да ти омръзнат. ;) :)Да правиш титри е благородно дело,ако можеш не се отказвай. :) .А за мащаба ,кво да ти кажа ТТ ,едно  таковаа ,бе нюню работа .Ела в НО-то да ти светне от кеф окото ,кат затрака на седмака колелото.Е и Адри веднага 100 оферти ще извади с големи изненади.А в ТТ-е да не  си останеш  пред празно  тезгере. ;D ;D
Нали носиш майтап,успех и  по скоро да започнеш макета ;)

--- Край на цитат ---

Привет, Best Ripper; приятни дълги часове с хобито  ;D

muncho, недей баламосва човека, нюню било! Я елате и двамата в N, че да се наслатдите на красотата на истинската миниатюризация. Ами така де, какъв Нох, какъв Аухаген, когато бонзаите са толкова красиви! Автентика братче...  ;D ;D ;D Пък да те питам теб къде ще пуснеш 16 цистерни с два конски вагона, теглени от нещо яко  :P

Best Ripper:
Абе субтитрите едва ли ще ги спра напълно, просто трябва да се махна от компа.. че вече очи не ми останаха... А иначе на НО бих се върнал, ако някой ми осигури поне половин стая място към апартамента...  ;D На тоя етап съм твърдо на мнение, че ТТ е най-удачният за мен... N e най-добре при липса на място, ама ще трябва да търся нещата с лупа - не са за мен тия дреболийки.

TheJackal:
Правилно в ТТ 1:120!!! Много сме, силни сме!!! Мащаба на истинските мъже!!!

zazo:
Стига бре хора, така ще се надъха, че после няма да може да се говори с pach  ;D  ;D  ;D  ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия